Aalst – POLITIE zoekt de eigenaars juwelen

politie1POLITIE zoekt de eigenaars van teruggevonden juwelen en voorwerpen regio Aalst

Op vraag van het parket van Oost-Vlaanderen afdeling Dendermonde, verspreidt de politie volgend bericht :

De Lokale Politie Aalst heeft 3 Albanezen en 1 Georgiër opgepakt die verdacht worden van een reeks inbraken in de Parklaan in oktober 2014. De onderzoeksrechter besloot om de 4 verdachten aan te houden.

In oktober 2014 vond een reeks inbraken in appartementen plaats in de Parklaan in Aalst. De dieven geraakten meestal binnen via een raam op de eerste verdieping. Ze hadden het gemunt op cash geld, vreemde valuta, juwelen (dure horloges, hangers, ringen) en wapens.
De recherchedienst van de Lokale Politie Aalst startte onmiddellijk een onderzoek. Door doorgedreven speurwerk konden 3 Albanezen en 1 Georgiër aan de inbraken gekoppeld worden. De bende werd in het onderzoek ook gekoppeld aan 3 andere inbraken in Beveren, Ninove en Koksijde.

Indien u het slachtoffer was en uw eigendom herkent op de foto’s neem dan contact op met de onderzoekers via [email protected]

De foto’s van de teruggevonden voorwerpen kan u bekijken op de website van de politie : www.politie.be onder de rubriek eigenaars gezocht.