Update beleidsplan Haaltert

Haaltert

HaaltertDezer dagen valt in elke brievenbus in Haaltert de update van het beleidsplan van het gemeentebestuur in de bus. Het biedt de inwoners een overzicht van wat in 2014 gerealiseerd werd en blikt vooruit naar de komende vier jaar.

In 2014 kreeg elke inwoner van Haaltert een boekje met daarin de doelstellingen en actieplannen van het gemeentebestuur voor de volgende 5 jaar. Het huidige bestuur zet haar beleid van transparantie en informatie resoluut verder, want belofte maakt schuld en dus valt dezer dagen bij elke inwoner de vervolgbrochure in de bus.

De 15 doelstellingen van het Haaltertse beleidsplan 2014 – 2015 worden daarin getoetst aan de concrete verwezenlijkingen van het afgelopen jaar, en dat in een aantrekkelijke en overzichtelijke vorm. Zo kunnen de inwoners de veranderingen in hun gemeente op de voet volgen, toetsen, interpreteren en beoordelen.

In een tweede luik gunt het bestuur haar inwoners een blik op de concrete plannen voor de komende vier jaar. Het schetst ook de financiële situatie van de gemeente, de context dus waarin de investeringen zullen gebeuren. Naast de dagdagelijkse werking zijn dit de geplande extra realisaties waaraan de belastingcenten van de Haaltenaren de komende jaren zullen besteed worden.