Cafetaria sporthal Haaltert neemt nieuwe start

0
705

sporthal van DenderhoutemCafetaria sporthal Haaltert neemt nieuwe start

Met een frisgroene lentelook en een gedreven nieuw uitbaterskoppel is de cafetaria van de Haaltertse sporthal er vanaf morgen 1 april helemaal klaar voor om sporters en sportliefhebbers uit de omtrek gastvrij te ontvangen.

Wie de afgelopen maanden de Haaltertse sporthal in deelgemeente Denderhoutem binnenliep, kon er niet naast kijken: de cafetaria werd herschilderd, de bar heringericht, plafond vernieuwd, meubels vervangen,… Ook de keuken en de achterliggende voorraadruimte worden eerstdaags aan de huidige vereisten aangepast. Het verouderde, donkere interieur is nog slechts een vage herinnering, de hedendaagse inrichting nodigt nu echt uit om eens binnen te springen en in een aangename omgeving wat tijd door te brengen.

Met Guy Arijs en zijn echtgenote Ann Van Mulders wist het Haaltertse gemeentebestuur een dynamisch duo te strikken om de cafetaria de komende jaren uit te baten. Zij willen met hun team vooral inzetten op een vriendelijke en vlotte bediening en alle bezoekers een zo aangenaam mogelijk verblijf bezorgen. Met het concept van een heus sportcafé voor ogen zullen sportwedstrijden op enkele schermen vertoond worden.

Naast de gebruikelijke dranken is er ook een aanbod voorzien voor diabetici en eens de keuken klaar zullen kleine snacks te verkrijgen zijn. Ook het terras voor de sporthal zal in de zomermaanden mee uitgebaat worden en ijsjes zijn alvast beloofd!

De cafetaria is open op weekdagen van 17 uur tot sluitingstijd en op zaterdagen en zondagen doorlopend van 9 uur tot sluitingstijd.

Op de foto ziet u schepen van sport Astrid De Winne, sportfunctionaris Ann Stockman, Guy Arijs, Ann Van Mulders en hun gezin.