Praktijk Jasmijn

jasmijnPraktijk Jasmijn
De lente komt in zicht en iedereen start met een grote schoonmaak. Veel mensen hebben in de winter griep of zware verkoudheden en keelontstekingen gehad.

Geneeskrachtige kruiden

Om de laatste restjes van de winter op te ruimen kun je perfect geneeskrachtige kruiden gebruiken. Dit zijn planten die als inhoud stof een geweldige medicinale werking hebben op het lichaam. Voorbeelden om je van binnen schoon te maken, zijn planten als berk, guldenroede, braamblad en goudsbloem.
Praktijk Jasmijn is een natuurgeneeskundige praktijk in Tilburg (Noord-Brabant). Zij werken met deze geneeskrachtige planten. Extracten van elk kaliber is aanwezig. Zo kunnen ze met kruiden je ondersteunen bij ontstekingen, huid problemen, KNO klachten, maar ook werken ze stress verlagend en ondersteunen ze bij depressie en burn-out.

Uniek in is het Praktijk Jasmijn Weekend

Een keer per jaar wordt deze gehouden in mei in het prachtige dorpje Vinkel, bij Rosmalen (Noord-Brabant).
Tijdens dit weekend staan de voorjaars-kruiden centraal, welke in workshops over het weekend gegeven worden. Ook laten ze de gasten kennis maken met een mindfulness workshop en voetreflex workshop.
Om de ontspanning en het wellness gevoel van het weekend vast te houden, start men de dag met meditatie en yoga. Daarnaast blijft de natuur centraal staan met heerlijke wandelingen en is er de mogelijkheid een Reiki behandeling te ondergaan. Een voorjaarskuur waar je ontspannen en blij van wordt. Gerealiseerd door moeder natuur.
Meer informatie over het weekend of over geneeskrachtige kruiden kun je vinden op PraktijkJasmijn.com , Het Pogramma voor dit geheel verzorgde weekend vindt u hier.