Virtual Zone en Natural Born Deejays herrijzen!

i l 90's
Was de affiche van I love the 90’s – The party al indrukwekkend met ronkende namen als Hanson, Peter Andre, Urban Cookie Collective, Twenty 4 Seven, 2 Fabiola en Ward, dan wordt deze nu zo mogelijk nog straffer! De organisatoren van de grootste 90’s party van Europa zijn erin geslaagd om de muzikale herrijzenis van Virtual Zone (‘Virtual Zone/Heaven’) en de Natural Born Deejays (‘A Good Day/Deejays Mind’) te realiseren. Twee Belgische top acts die voor het eerst in Hasselt op het podium staan en die met een stevige 90’s hitmix het publiek zullen platwalsen. Wie het allemaal zelf wil meemaken op zaterdag 11 april in de Ethias Arena in Hasselt, bestelt best nu z’n tickets via www.ilovethe90s.be alvorens het feestje – zoals de voorbije jaren – weer uitverkocht is.

‘Keep the beat, I’m in Heaven’, dat zijn de legendarische woorden die de Belgische trance act Virtual Zone gebruikte in het gelijknamige nummer ‘Heaven’. Het was in ‘99 de tweede tophit die de groep afleverde, nadat ze met het instrumentale ‘Virtual Zone/Change U Mind’ een jaar eerder al erg succesvol waren. Virtual Zone producer Patrick Kacmar voelde zich thuis in de trance scéne, maar slaagde erin om twee ultra commerciële nummers te maken die aansloegen bij het grote publiek. “Virtual Zone is onlosmakelijk verbonden met de 90’s. Wanneer ik hun muziek draai op I love the 90’s, dan zie je het publiek echt genieten en het is ook telkens één van de hoogtepunten van de avond. Ik vind het heel bijzonder dat Virtual Zone dit jaar gewoon zelf op het podium staat. Dat gaat nog veel meer geven”, zegt ILT90’s deejay Ward enthousiast.

Stunt

Maar dé stunt van het jaar én de blikvangers op de komende I love the 90’s – The party, worden zonder meer de Natural Born Deejays. In 1997 scoorde het deejaycollectief een gigahit met ‘A Good Day’. Radiomaker en huidig Q-dj Sven Ornelis geloofde in het potentieel en zorgde er mee voor dat de single én de groep in één klap wereldberoemd werden in Vlaanderen. De eerste en enige full cd van de Natural Born Deejays bestaat volledig uit grote hits en dikke schijven. Naast ‘A Good Day’ werden ook ‘Sonar Contact’, ‘Deejays Mind’, ‘Oxygen’ en ‘Airplay’ grote successen. Het laatste optreden van de Natural Born Deejays dateert inmiddels ook alweer van zes jaar geleden, toen ze op het I love the 90’s-podium van Tomorrowland stonden.

“Today Is A Good Day, want op 11 april zijn de Natural Born Deejays van de partij in Hasselt. We gaan een stevige mix spelen van onze grootste hits en we beloven dat het publiek een ware muzikale herrijzenis gaat meemaken”, laat de groep zich ontvallen.

Het publiek zal zich alvast in de handen wrijven met deze twee special acts, want beide groepen stonden duidelijk al langer op het verlanglijstje van de 90’s dance liefhebbers.

Tickets voor I love the 90’s – The party op zaterdag 11 april 2015 in de Ethias Arena in Hasselt (met Human Resource, Ward, Urban Cookie Collective, Twenty 4 Seven, 2 Fabiola, Virtual Zone, Natural Born Deejays, Peter Andre en Hanson) kan je bestellen via www.ilovethe90s.be of op 070/345.345 (max. €0,30/min.).