Hansi Hinterseer met nieuwe tournee in Ethias Arena

Hans hiHansi Hinterseer op 11/03/2016 met nieuwe tournee in Ethias Arena Hasselt

Vrijdagavond stond Hansi Hinterseer – samen met Christoff – in een nokvolle Stadsschouwburg in Antwerpen, naar aanleiding van de doortocht van Frühlingszauber. De start van de lente was voor Hansi ook een mooi moment om aan z’n talrijke Belgische fans op te warmen voor het nieuwe album, dat nog voor de zomer gaat verschijnen.

Het feit dat Hansi dit jaar geen kerstconcerten gaat doen, wordt ruimschoots goedgemaakt met het heugelijke nieuws dat hij in 2016 opnieuw op tournee gaat, samen met zijn muzikale vrienden van das Tirol Echo.

Op 6 februari 2016 start in Landshut de nieuwe wereldtournee van Hansi Hinterseer. Alvorens op 2 april in Ingolstadt het laatste concert plaatsvindt, trekt Hansi naar meer dan 40 grootsteden doorheen Duitsland, Frankrijk, Oostenrijk, Nederland, Denemarken én België. Op vrijdag 11 maart 2016 komt Hansi Hinterseer opnieuw naar de Ethias Arena in Hasselt.

Hansi Hinterseer – Tournee 2016 wordt opnieuw een unieke concertbelevenis, waarbij de populaire charmezanger zijn grootste partyhits naadloos gaat afwisselen met stemmingsvolle melodieën. In de zaal zal je de sfeer van de Oostenrijkse bergen en het mooie Kitzbühl opnieuw ervaren. In primeur zal Hansi die avond niet alleen zijn grootste hits zingen, maar ook liedjes die afkomstig zijn uit zijn nieuwe album dat dit jaar verschijnt.

Ook al heeft de zingende, blonde oppergod inmiddels de kaap van de zestig overschreden, meer dan ooit is hij gedreven en geniet Hansi van het publiek, van het applaus en van de unieke avonden. “Ik kijk er echt naar uit om weer een heerlijke avond te mogen beleven met mijn vele Belgische fans. Al enkele jaren zijn ze massaal op de afspraak en dankbaar geniet ik van hun enthousiasme en aanmoedigingen”, laat Hansi zich ontvallen.

Tickets voor Hansi Hinterseer – Tournee 2016, op vrijdag 20 maart 2016 kan je vanaf nu bestellen via http://www.teleticketservice.com of op 070/345.345 (max. 0,30/Min).