Wie is de fortuinlijkste carnavalist uit Aalst

maljansWie is de fortuinlijkste carnavalist uit het voorbije carnavalsseizoen? Wie had het meeste pech, botste op de meeste tegenstand of zag het geluk het snelst aan zich voorbijhollen?

Voor het vierde jaar op rij, deelt het Malsjans Kommetoit opnieuw haar Malsjansprois uit. Eén individu of één groep had het waarschijnlijk liever anders gezien maar krijgt de “eer” de winnaar van het jaar te zijn. Anderen kunnen rekenen op een aantal troostprijzen die hun leed verzachten. En één ingeschreven kleine, middelgrote of grote groep kan naar huis met nog eens duizend euro extra. De “sjansprois”, omdat je nu eenmaal ook wat geluk mag hebben in het leven.

Sinds einde februari beraadslaagt het Malsjans-kommetoit over de toekenning van de jaarlijkse prijs. Wat is hen zelf opgevallen voor, tijdens en misschien zelfs na de driedaagse? Welke verhalen kregen ze via sociale media of de eigen website doorgestuurd? Het blijft voorlopig koffiedik kijken. Maar volgende week vrijdag, op 27 maart, worden de prijzen uitgedeeld. Afspraak in Bowling The New Cat vanaf 20u30.

Groepen die meedingen naar de sjansprois, moeten zich tussen 20u30 en 21u aanmelden om in de trommel te kunnen én aanwezig zijn tijdens de trekking, later op de avond.