...

Pulp Fiction keert terug op het grote scherm

pulpPulp Fiction keert terug op het grote scherm!

De Amerikaanse misdaadfilm Pulp Fiction van regisseur Quentin Tarantino, is de grote winnaar geworden van de I Love the 90’s @ The Movies battle. De voorbije weken kon het grote publiek op de website van Kinepolis stemmen voor vijf zorgvuldig geselecteerde 90’s kaskrakers. Het werd een clash van meervoudige Oscarwinnaars Forrest Gump, Dances With Wolves, The Matrix, Armageddon en Pulp Fiction. “De laatste twee dagen voor het afsluiten van de stemming, draaide het plotseling uit op een duel tussen Armaggedon en Pulp Fiction. Op woensdagavond zag het er nog naar uit dat de ruimtemissie met o.a. Bruce Willis, Ben Affleck en Liv Tyler de winst op zak zou steken, maar gisterenochtend keerde het tijd in het voordeel van Pulp Fiction”, zegt Tom Dhaenens namens Kinepolis.

Aanstaande donderdag 26 maart, zie je in de Kinepolis zalen van Antwerpen, Gent en Hasselt de film Pulp Fiction opnieuw op het grote scherm. Eenmalig staat het gelauwerde Amerikaanse misdaaddrama van regisseur Quentin Tarantino er terug op de programmatie. Met zeven Oscarnominaties – waarvan die voor ‘beste scenario’ ook effectief werd verzilverd -– en veertig andere prestigieuze prijzen (waaronder de Gouden Palm, de Golden Globe en twee BAFTA Awards,..) is de film met o.a. Samuel L. Jackson, John Travolta, Uma Thurman en Bruce Willis een absolute ‘classic én aanrader. Op de website van Kinepolis kan je inmiddels je tickets reserveren.

De combinatie popcorn, drankjes en Pulp Fiction zorgt in het kader van I Love the 90’s @ The Movies donderdag voor een extreem gezellige avond. Meer 90’s muziek kan je ontdekken op zaterdag 11 april in de Ethias Arena in Hasselt tijdens I Love the 90’s – The party. Check www.ilovethe90s.be voor meer informatie.

Tickets en info over de filmvoorstelling van Pulp Fiction op donderdag 26 maart kan je vinden op www.kinepolis.be