Bavo Huyghe regiocoördinator Dender-Aalst-Oudenaarde

bavo huygheBavo Huyghe regiocoördinator Dender-Aalst-Oudenaarde

Elke 2 jaar organiseert Jong N-VA Nationaal interne verkiezingen. Daarbij worden onder meer regiocoördinatoren verkozen die voor een periode van 2 jaar een volledige regio onder hun hoede nemen.

De provincie Oost-Vlaanderen is opgedeeld in 3 regio’s: Dender-Aalst-Oudenaarde, Waasland en Gent-Eeklo. Het is de bedoeling om een goed communicatieorgaan te creëren tussen het Dagelijks Bestuur van Jong N-VA en haar lokale werking. Op die manier creëren we ook een draagvlak voor de lokale werkingen in de plannen van het Dagelijks Bestuur.

Bavo Huyghe werd unaniem verkozen tot regiocoördinator van de regio Dender-Aalst-Oudenaarde. Huyghe is 21 en afkomstig uit Lede. Hij is penningmeester van Jong N-VA Lede en zetelt daarnaast ook als bestuurslid in Jong N-VA Kanton Aalst en Jong N-VA UGent.

Ook in het arrondissement Dendermonde zijn ze tevreden met de uitslag. “Er zijn reeds lange tijd zeer goede contacten met de Jong N-VA’ers uit Aalst. Zowel de regio Dender als de regio Aalst-Oudenaarde wouden deze samenwerking nog verder versterken en samen één grote regio vormen. Dat neemt natuurlijk niet weg dat de ‘Dendermonde-tegen-Aalst-grapjes’ ook bij ons vaak ter sprake komen,” aldus Giel Van Medegael, voorzitter van Jong N-VA Dender.

“Mijn voorganger David Coppens heeft de lat zeer hoog gelegd, maar ik zal mijn uiterste best doen om de komende jaren de lat nog wat naar boven te schuiven. Ik wil vooral inzetten op een transparante interne werking en goede communicatie naar het dagelijks bestuur toe, tevens wil ik meer nieuwe afdelingen oprichten om onze regio nog groter en mooier te maken dan ze al was. Ik kijk uit naar een goede samenwerking met de verschillende afdelingen,” aldus regiocoördinator Bavo Huyghe.