Geraardsbergen : Speelplein Guustje zoekt enthousiaste jongeren

speelgoed

speelgoedGeraardsbergen: Speelplein Guustje zoekt enthousiaste jongeren – Infomoment en speelpleincafé Speelplein Guustje

De paasvakantie komt langzaam dichterbij en dat betekent tijd voor Speelplein Guustje. Om van de paasvakantie en zomervakantie de tofste periode te maken voor alle kinderen is Speelplein Guustje op zoek naar nieuwe enthousiaste jongeren.

Daarom nodigt Speelplein Guustje op zaterdag 21 maart om 18u alle jongeren uit die dit jaar 16 jaar of ouder worden voor de infoavond van Speelplein Guustje.

Die avond kunnen jongeren die zich geroepen voelen om animator te worden langs komen en kunnen er alle informatie verkrijgen die ze willen over het Speelplein. Verder krijgen ze de mogelijkheid om de sfeer van het speelplein al even op te snuiven.

Aansluitend vanaf 20u wordt dit jaar voor de eerste keer het speelpleincafé geopend, dit is toegankelijk voor iedereen die het speelplein een beetje beter wil leren kennen. Ouders, jongeren, kinderen en sympathisanten zijn er zeker welkom en kunnen er genieten van een hapje en drankje in een vakantiesfeertje.

Meer info:
Sarah Vanden Herrewegen – Jeugdanimator
[email protected]
tel.054 43 45 36