...

Limburgse bejaarden scoren Youtube-hit

Say It Right“Say It Right” van David Latour hit op Youtube dankzij hoofdrollen Jenne en Herman (67/77 jaar)

De Gentse DJ David Latour is niet iemand die zelf graag in de spotlight staat. In de videoclips van zijn tot op heden grootste hits “Lady Masquerade”, “Venus Vs Mars” en “Back & Forth” met Tom Helsen, is hij nergens te bekennen. Zijn motto is: “laat de muziek spreken”.

Ook voor de videoclip van “Say It Right”, zijn langverwachte cover-versie van Nelly Furtado’s wereldhit, verkoos hij om op de achtergrond te blijven. De hoofdrollen in de clip worden gespeeld door de 67jarige Jenne Geerkens en de 77jarige Herman Schreurs, beiden lid van de Limburgse toneelvereniging “Horizon”.

Jenne en Herman zijn altijd wel in voor een avontuur en toen hen door Studio Belvedere uit Hoeselt gevraagd werden de hoofdrol te vertolken in een videoclip, moesten ze geen twee keer nadenken.

Daar waar de meeste dance-artiesten verkiezen om jonge meisjes in een modern decor te laten opdraven, gaat deze video over een lange liefde. De mensen zijn elkaar af en toe misschien een beetje beu, maar in se zijn ze nog altijd heel verliefd en zien ze elkaar nog steeds heel graag.

Het beeld van een lange liefde. Net zoals beiden een beetje moe zijn reeds van een lang gelukkig leven, ‘lippen’ ze de woorden van de hit op een semi-verveelde manier.

Op minder dan twee weken tijd, werd de video bijna 8.000 keer bekeken op Youtube https://www.youtube.com/watch?v=S2KhZIm6p6o en de plaat wordt deze week in Ultratop verwacht.