...

De steden van België die het meest bedriegen

liefdeXXXDe steden van België die het meest bedriegen

Gleeden.com, de leidende site van buitenechtelijke ontmoetingen in Europa met meer dan 2,3 miljoen leden, biedt getrouwde personen die een avontuur willen beleven een beveiligd platform waar geheimhouding en vertrouwelijkheid worden gewaarborgd.

De Belgen hebben zich niet vergist, het bewijs ervan zijn de 200.000 inschrijvingen bij Gleeden.com die in België wonen! Welke Belgische steden hebben het grootste aantal getrouwde mannen en vrouwen die naar een avontuur op zoek zijn? Gleeden.com heeft een ranglijst gemaakt van de steden van België die het meest ontrouw zijn, uitgaand van het aantal inschrijvingen per stad op Gleeden.com, vastgesteld in januari 2015 ten opzichte van het inwoneraantal per aangegeven stad. De resultaten zijn op zijn minst opmerkelijk!

In België zijn de steden met de grootste inwoneraantallen het meest ontrouw!

Het is verrassend: de Belgische steden met de grootste inwoneraantallen zijn niet degenen met het grootste aantal ontrouwen per m²! Het bewijs: Luik en Namen nemen qua inwoneraantal respectievelijk de 4e en 8e plaats in België in. Een indrukwekkend percentage van hun inwoneraantal (ongeveer 9%, d.w.z. bijna 1 op de 10 inwoners) is ingeschreven bij Gleeden.com! Meer dan 7% van de inwoners van Arlon (dat slechts ongeveer 29.000 inwoners telt) is ontrouw, d.w.z. bijna 2030 personen, hetgeen deze stad de op twee na meest ontrouwe stad van België maakt. Hetzelfde geldt voor Nijvel en Bergen: Nijvel telt 27.000 inwoners en ongeveer 7% van haar inwoners zit op Gleeden.com; Bergen is slechts de 10[e] belangrijkste stad van België, maar bijna 7% van haar bevolking is lid van de leadersite van buitenechtelijke ontmoetingen! Antwerpen, Gent en Charleroi, de dichtstbevolkte steden van België, komen wat dat betreft niet voor in de top van de meest ontrouwe steden van het land.

#1 Luik                       9,4 %
#2 Namen                      8,8 %
#3 Arlon                        7 %
#4 Nijvel                     6,9 %
#5 Bergen                     6,8 %