...

De nieuwe tights van Nike voor elke sportdiscipline

De nieuwe tights van Nike voor elke sportdiscipline

Iedereen heeft een favoriete sport om zich fit te houden. Als hobby of op professionele basis. Sommige sportievelingen beoefenen zelfs meerdere sportdisciplines tegelijk, maar hebben daarvoor niet altijd de juiste outfit. Voor Nike is het dan ook belangrijk dat je tijdens het sporten de juiste kleding kiest die je extra ondersteunt waar nodig en het nodige comfort biedt. De nieuwe tights-collectie van Nike past zich aan de vorm van jouw persoonlijke work-out aan.

nike 1

Legendary Lava Tights – Women’s Training

Voor wie graag tijd in de fitness doorbrengt en regelmatig wisselt van activiteit, is deze ‘Legendary Lava Tights’ de aangewezen broek om te sporten. De verhoogde tailleband blijft zitten bij elke beweging die je maakt dankzij het driehoekig inzetstuk dat opkruipen van stof voorkomt. Van stretchen tot buigen, van zwaaien tot crunches, jouw tights zullen stevig blijven zitten.
En omdat je benen in het algemeen het meest in beweging zijn, verdienen zij ook de absolute aandacht. Het lava-ontwerp is een mengeling van kleuren voor een mooie focus op het onderlijf. Simpel en mooi te combineren met een witte top.

nike 2
Epic Run Lux Tights – Women’s Running

Tijdens het lopen is het heerlijk om je hoofd leeg te maken op het muzikaal ritme van je eigen tempo. De ‘Epic Run Lux Tights’ helpen je via de Dri-FIT stof met hoger spandexgehalte je optimale snelheid te bereiken met aandacht voor minder wrijving en een natuurlijker gevoel. Je meest motiverende hits kan je tijdens het lopen trouwens rustig in de goed afgesloten zijzakken steken. Bang zijn van een briesje hoeft niet meer, want zweet wordt weggetrokken van het lichaam en overgeheveld naar de oppervlakte waar de kleding de verdamping snel in werking zet. Ultiem transpiratiemanagement, heet dat.

Leg-A-See Just Do It – All Sports/ Athletics

Bij de ‘Leg-A-See Tights’ staat comfort centraal. Zijn ultieme stretch zorgt voor de best aansluitende pasvorm die glad aanvoelt tegen de huid en alles mooi op zijn plaats houdt. Slecht zittende outfits zijn geen reden meer om enige sportactiviteit te vermijden.

Zin gekregen om te sporten?

Kom alvast een exemplaar uitproberen in de nieuwe Nike-winkel op de Meir in Antwerpen, waar je kan genieten van een uitstekende in-store fitting service. Via gait en bra analysis wordt de beweging van je voeten en borsten tijdens het sporten nauwkeurig gemeten om de juiste sportkleding te vinden. Omdat ieder lichaam anders is, is zo’n meting noodzakelijk voor een gezonde sportactiviteit. Denk aan extra ondersteuning en vermindering van blessures. Dit alles gebeurt in een strak interieur, eenvoudig en logisch opgebouwd, volledig in de lijn van de professionaliteit waar Nike voor staat.

Kom vrijdag 23 januari of zaterdag 24 januari langs tussen 12u en 18u in de Nike-winkel in Antwerpen, dan krijg je gratis advies van een EKIN (een Nike-expert). Want sporten draait ook rond goede begeleiding en de juiste outfit.

Voor meer informatie kan je terecht op nike.com

Wilt u meer informatie over voetbalschoenen kan u ook terecht op NikeMagista.com