...

Schoonste Boerin van Vlaanderen komt uit Geraardsbergen

de schoonste boerin
De verse Schoonste Boerin van Vlaanderen 2015-2016 is Karen Verplancke uit de buurt van Geraardsbergen

Voor een uitzinnig publiek ging deze avond in het forum van Flanders Expo, ter gelegenheid van Agriflanders, de finale verkiezingsavond door van de Schoonste Boerin van Vlaanderen 2015-2016.

Bijna 350 mensen aanschouwden een wervelende show met afwisselde defilé’s, optredens en meer serieuze vraagrondes. Karen Verplancke kwam op het einde van de avond als overtuigende winnares uit de bus. Zij kreeg van minister van Landbouw,Joke Schauvliege de eerste felicitaties.

Voor de bekendmaking van de Schoonste Boerin zelf, werd eerst nog de publieksprijs uitgereikt. Er hebben in totaal 30.152 personen hun stem uitgebracht op de acht kandidates. Dat is een ongelooflijk en nog niet eerder gezien aantal votes. De publieksprijs werd gewonnen door Mieke Vander Schueren. Zij mag in mei mee naar Turkije voor een professionele fotoshoot dankzij reispartner Omnia Travel.

Daarna begon het spannende aftellen naar de Schoonste Boerin zelf. Mieke mocht een tweede lint omhangen want zij kreeg van de jury de derde plaats. Op de tweede plaats eindigde de welbespraakte Elke Huysman.

Maar het is Karen Verplancke die zich sinds het einde van de verkiezingsavond de Schoonste Boerin van Vlaanderen 2015-2016 mag noemen. Zij krijgt van de invoerder Cofabel een John Deere tractor voor 1 jaar en mag ook mee naar Turkije.

De Schoonste Boerin zal deze week wel te zien en te horen zijn in verschillende media! Het worden drukke dagen bij de winnende boerinnen!

www.schoonsteboerin.be