...

McDonald organiseert rekruteringsdagen voor 40 jobs

mcdonaldsMcDonald organiseert rekruteringsdagen voor 40 jobs in nieuw restaurant Dansaert Park te Groot-Bijgaarden.
Donderdag 8 januari, 2015 — ​In het voorjaar van 2015 opent McDonald’s België een gloednieuw restaurant in het Dansaert Park in Groot-Bijgaarden. Naar aanleiding van deze opening organiseert McDonald’s drie rekruteringsdagen om het nieuwe team van enthousiaste medewerkers te selecteren. Het restaurant is goed voor een veertigtal nieuwe jobs. De rekruteringsdagen vinden plaats op dinsdag 13 januari, donderdag 29 januari en dinsdag 10 februari.

Drie rekruteringsdagen: 13/01, 29/01 en 10/02
40-tal nieuwe jobs
Gloednieuw winkel- en bedrijvenpark in Groot-Bijgaarden
Het eerste rekruteringsmoment zal doorgaan op dinsdag 13 januari van 14u tot 18u in het Breugheldal te Itterbeek (eerste verdieping). Het tweede rekruteringsmoment zal plaatsvinden in het Cultuurcentrum Westrand in Dilbeek tijdens de Jobbeurs die loopt van 10u tot 17u. Het derde en laatste rekruteringsmoment is gepland op dinsdag 10 februari van 10u tot 18u en zal opnieuw doorgaan in het Breugheldal te Itterbeek .

McDonald’s rekruteert elke medewerker op basis van motivatie, niet op basis van diploma, ervaring of achtergrond. 51% van de medewerkers is jonger dan 25 jaar. Voor de helft van deze jongeren is een job bij McDonald’s België de eerste werkervaring, die zo cruciaal is om te starten op de arbeidsmarkt. “Opleiding vormt de hoeksteen van ons HR-beleid. Daarom wordt iedereen vanaf de eerste werkdag opgeleid en investeren we ook in groeimogelijkheden voor onze medewerkers”, legt Stephan De Brouwer, Managing Director bij McDonald’s België, uit.

Voor dit gloednieuwe restaurant is McDonald’s voornamelijk op zoek naar medewerkers onthaal/zaal en medewerkers voor keuken/grill. Geïnteresseerden kunnen voor meer informatie terecht bij de plaatselijke VDAB Of Kristel Muls– McDonald’s België – 02 716 04 50 Isabelle Verdeyen – PRIDE–0486 89 38 62 – isabelle.verdeyen@pr-ide.be