...

De Acteursschool gelanceerd in Antwerpen

De Acteursschool gelanceerd

De Acteursschool gelanceerd in Antwerpen: een platform voor volwassenen met een passie voor acteren. Een gloednieuw initiatief voor acteertalent, De Acteursschool, wordt dit jaar gelanceerd in Antwerpen om tegemoet te komen aan de groeiende vraag naar professionele acteertraining voor volwassenen in Vlaanderen. Dit platform biedt een intensieve acteeropleiding, gericht op spelers die hun vaardigheden verder willen ontwikkelen en verdiepen.

De Acteursschool

’T Werkhuys in Antwerpen

De opleiding, die start op 19 september 2024, zal plaatsvinden in ’T Werkhuys in Antwerpen. Deelnemers zullen wekelijks op een vaste dag, vijf uur intensieve training ontvangen in verschillende aspecten van het acteren, waaronder improvisatie, camera-acteren en teksttoneel. De lessen worden gegeven door gerenommeerde professionals uit de theater-, film- en televisiewereld.

Oprichter van De Acteursschool

Joji Na, oprichter van De Acteursschool, legt uit: “We zien een grote behoefte aan continue en professionele training voor acteurs. De opleiding richt zich op deelnemers die, naast hun dagelijkse studie of job, 1 dag per week aan hun passie kunnen werken onder leiding van professionals. Onze school is ontworpen om een stimulerende omgeving te bieden waarin deelnemers niet alleen technische vaardigheden leren, maar ook hun persoonlijke artistieke expressie kunnen ontwikkelen.”

De Acteursschool (0)

Focus op de artistieke ontwikkeling

De Acteursschool legt de focus op de artistieke ontwikkeling van elke deelnemer. Het unieke curriculum richt zich zowel op de technische aspecten van acteren als op persoonlijke expressie. De aanpak is intensief en individueel gericht, waarbij deelnemers in kleine groepen werken om het maximale uit hun training te halen.

Een rijke leeromgeving

De ervaringen en inzichten van de docenten zorgen voor een rijke leeromgeving die de deelnemers niet alleen onderdompelt in de wereld van de podiumkunsten, maar hen ook als mens laat groeien. Elk aspect van de opleiding is ontworpen om de studenten te helpen om hun unieke stem in de acteerwereld te vinden en te versterken. Het docententeam bestaat onder meer uit Eva van der Gucht, Hilde van Mieghem, Nabil Mallat, Tijmen Govaert, Tina Maerevoet, Melody Klaver en Gijs de Corte.

De Acteursschool (1)

Deelnemers met relevante acteerervaring

De Acteursschool is niet alleen een plek om te leren acteren, het is ook een gemeenschap waar creatieve individuen elkaar kunnen ontmoeten, inspireren en van elkaar kunnen leren. De school staat open voor deelnemers met relevante acteerervaring. De Acteursschool zal in juni en juli audities organiseren voor de eerste lichting studenten. Geïnteresseerden kunnen zich via de website aanmelden voor deze nieuwe opleiding.

Logo De Acteursschool

Voor meer informatie en om je aan te melden voor de audities, kan je contact opnemen met De Acteursschool via info@deacteursschool.be of surfen naar www.deacteursschool.be