...

Annie de musical eerste grote naam onthult door Backstage Producties

Annie komt met eerste grote naam

Annie de musical eerste grote naam onthult door Backstage Producties. Backstage Producties, dat vorig jaar nog een felgesmaakte versie van POCAHONTAS – DE MUSICAL bracht, kondigde in maart de langverwachte terugkeer aan van de geliefde musicalklassieker, “ANNIE – DE MUSICAL”. Wie de rol van “Annie” gaat vertolken, dat blijft nog even geheim. Er worden nog volop audities georganiseerd. Maar co-producent James Cooke maakt alvast met gepaste trots bekend dat niemand minder dan “musicalklasbak en fenomenaal acteur” Lucas van den Eynde de rol van Oliver Warbucks zal vertolken.

Aankondiging Annie Lucas Van Den Eynde

Lucas van den Eynde

“Ik heb de kans gehad om hem al vaak in prachtrollen te zien, ik weet 100% zeker dat Lucas een hartverwarmende Oliver “Daddy” Warbucks zal zijn.” Gedreven door een getalenteerd creatief team onder leiding van regisseur Jaak Lema en choreograaf Laurent Flament, belooft deze productie een adembenemende ervaring te worden voor theaterliefhebbers van alle leeftijden. De volledige cast wordt deze zomer bekend gemaakt. ” DE MUSICAL” vertelt het verhaal van het guitige en moedige weesmeisje, dat weet te ontsnappen uit het vreselijke weeshuis van de gemene Miss Hannigan. Volg mee de zoektocht naar haar ouders en geniet van  enkele  wereldhits zoals “Tomorrow” en “It’s a hard knock life”.

Annie Lucas Van Den Eynde

ANNIE DE MUSICAL – HET VERHAAL

Annie’, wie kent ze niet? Het guitige en moedige weesmeisje met een hart van goud, dat ontsnapt uit de klauwen van de gemene directrice Miss Hannigan. Samen met haar trouwe viervoeter Sandy ontmoet ze op haar avontuur Oliver Warbucks, een rijke zakenman. Terwijl ze haar weg vindt in zijn glamoureuze wereld groeit er een bijzondere band tussen hen. Maar ondertussen blijft ze dromen over haar echte ouders. Wat is de betekenis van het gebroken medaillon? Hoe kan een ontmoeting met de president haar helpen? En wat met die gekke Rooster? Kom het allemaal ontdekken in deze hartverwarmende familiemusical vol iconische nummers zoals ‘Tomorrow’ en ‘It’s a hard knock life.’

Auditie oproep Annie

PROFIEL KANDIDATEN

  • Meisjes tussen 8-12 jaar
  • Enige ervaring met zang/spel/dans is een pluspunt

AUDITIEMATERIAAL

Via de website kan men zich inschrijven als kandidaat voor de audities: https://www.backstage-producties.be/programma/auditie-annie-de-musical
Op basis van alle ingezonden filmpjes komt er een pre-selectie en deze selectie zal uitgenodigd worden op auditie in Puurs.
Snel wezen is de boodschap!

 

ALGEMENE INFORMATIE EN TICKETS – ANNIE DE MUSICAL

Theater Elckerlyc, Frankrijklei 85-87, 2000 Antwerpen
Van 18 januari tot en met 9 februari 2025.

Capitole Gent, Graaf van Vlaanderenplein 5, 9000 Gent
15 en 16 februari 2025.

Productie: Backstage Producties
Regie: Jaak Lema
Choreografie: Laurent Flament
De cast wordt later dit voorjaar bekend gemaakt

Tickets en informatie:
www.backstage-producties.be.