...

Udo en Günther Neefs zijn gastartiesten

Udo en Günther Neefs

Udo en Günther Neefs zijn gastartiesten op de ‘Pur Sang brengt Ode aan Rob de Nijs’-concerten. De belangstelling voor de ‘Pur Sang brengt ode aan Rob de Nijs’-concerten, die plaatsvinden op vrijdag 20 september 2024 in Capitole Gent en op zaterdag 14 december 2024 in de Antwerpse Koningin Elisabethzaal, is groot. Goedgekeurd door de grootmeester en gesteund door zijn echtgenote Jet, brengt de Pur Sang Band, die Rob meer dan 40 jaar begeleidde, opnieuw zijn allergrootste hits zoals o.a. ‘Malle Babbe’‘Het Werd Zomer’‘Banger Hart’, ‘Zondag’ en nog een reeks vergeten pareltjes.

Udo & Günther Neefs

Exclusieve concerten in Vlaanderen

“We doen dit niet alleen, maar samen met enkele fijne gastartiesten. De exclusieve concerten in Vlaanderen krijgen met Udo en Günther Neefs alvast twee ijzersterke zangers op het podium. Udo is al jaren een vaste en zeer gewaardeerde stem binnen de Vlaamse singer-songwriterswereld. Hij heeft een krachtig, doorleefd stemgeluid en weet hoe je een publiek moet inpakken”, zegt Rob’s bandleider, manager en vriend Frank Jansen.

Prettig weerzien met de Pur Sang Band

Voor Günther Neefs wordt het een prettig weerzien met de Pur Sang Band, want drie jaar geleden was hij van de partij op het Vlaamse afscheidsconcert dat Rob de Nijs gaf in een uitverkocht Sportpaleis. “Dat was een geweldige ervaring, waar ik met het veel plezier aan terugdenk. Het was voor mij toen een grote eer om liedjes van Rob te mogen zingen. Ik vind het fijn dat ik nu opnieuw door Rob, zijn band en entourage gevraagd ben om nogmaals in dat prachtige repertoire te duiken voor de twee bijzondere ‘Ode aan Rob de Nijs’-concerten”, zegt Günther enthousiast.

Frank Jansen

Het doet Frank Jansen een groot plezier dat de Vlamingen de figuur en de muziek van Rob de Nijs nog steeds genegen zijn en een warm hart toedragen. “Uit de vele reacties die we regelmatig kregen en de vraag naar avonden met het repertoire van Rob, wisten we dat er interesse was, maar we hadden nooit gedacht dat het allemaal zo snel zou gaan. Met meer dan 60 jaar carrière op de teller heeft Rob een prachtig muzikaal repertoire verzameld. Met zijn steun en betrokkenheid achter de schermen wordt het een stevige opdracht om een selectie te maken. Zoveel bekende liedjes zijn er inderdaad (lacht), maar da’s net het mooie hé. Ja, dit worden unieke avonden in Gent en Antwerpen, waar wij met de Pur Sang Band enorm naar uitkijken”, besluit Frank.

Rob De Nijs Afscheidsconcert Antwerpen 21112021

Rob De Nijs en echtenote Jet

Tickets voor de ‘Pur Sang brengt ode aan Rob de Nijs’-concerten, op vrijdag 20 september 2024 in Capitole Gent en zaterdag 14 december 2024 in Koningin Elisabethzaal Antwerpen, kan je bestellen via www.robdenijs.nl.