...

Peppe maakt in ‘La Botte’ (Genk) heerlijke gerechten klaar voor Umberto Tozzi

Peppe maakt heerlijke gerechten

Peppe maakt in ‘La Botte’ (Genk) heerlijke gerechten klaar voor Umberto Tozzi. Voor hij op vrijdagavond met zijn liveband tijdens zijn ‘Gloria Forever’-concert het Trixxo Theater Hasselt op z’n kop zet, genoot de Italiaanse superster Umberto Tozzi donderdagavond al van de heerlijke gerechten die zijn goede vriend klaarmaakte in zijn Genkse restaurant La Botte.

Peppe & Umberto Tozzi

een culinair bezoek aan zijn vriend Peppe

Umberto TozziTozzi, bekend van o.a. de wereldhits ‘Ti Amo’, ‘Gente di Mare’ en ‘Gloria’, maakt er een gewoonte van om zijn concerten op Belgische bodem te combineren met een culinair bezoek aan zijn vriend. “Ongelofelijk hoe hij in een handomdraai een schitterende maaltijd klaarmaakt. Ik heb niet alleen culinair genoten, maar ook even gezellig kunnen bijpraten met Peppe.

 Umberto Tozzi

Twee Belgische concerten

Het was meer dan een gezellige avond en de ideale opwarmer voor mijn twee Belgische concerten die ik vrijdagavond geef in Hasselt en zaterdagavond in Oostende. Hasselt is bijzonder, want daar voel ik de extra steun van de Italiaanse Limburgers,” zei Umberto Tozzi kort na afloop van zijn bezoek aan Genk. Voor snelle beslissers zijn er nog enkele tickets beschikbaar op www.ticketkopen.eu.

Umberto Tozzi in Hasselt en oostende

Foto: House Of Entertainment.