...

Rhythm of the Dance opnieuw in Vlaanderen

Rhythm of the Dance komt terug

Rhythm of the Dance op 26 april 2024 in Stadsschouwburg Antwerpen. De Ierse danssensatie ‘Rhythm of the Dance’ gaat in 2024 op wereldtournee met hun ’25th Anniversary Tour’ en wegens groot succes wordt een extra show aan hun Belgische schema toegevoegd. Naast de eerder aangekondigde shows op 25 april in Capitole Gent, 27 april in Stadsschouwburg Antwerpen en 28 april in Concertgebouw Brugge, presenteert het fenomenale gezelschap met trots een extra show op 26 april 2024 in Stadsschouwburg Antwerpen.

Rhythm Of The Dance 202

 

14 miljoen toeschouwers wereldwijd

Tickets & info ‘Rhythm of the Dance – 25th Anniversary Tour’: ticketkopen.eu. Het door meer dan 14 miljoen toeschouwers wereldwijd bejubelde ‘Rhythm of the Dance’, dat traditionele Ierse dans en muziek combineert in een opzwepende liveshow, neemt het publiek al jarenlang mee op een adembenemende en opwindende reis doorheen de geschiedenis van Ierland. Met hun ongelooflijke ’25th Anniversary Tour’ creëren ze een nieuw tijdperk in Iers entertainment.

Rhytthm Of The Dance 2024 (0)

Live muzikanten, zangers en dansers

Live muzikanten, zangers en dansers van wereldklasse zorgen in een fenomenale productie voor een weergaloze mix van pulserende ritmes en verbazingwekkend snel uitgevoerde choreografieën. Laat je meevoeren op deze bijzondere reis doorheen de boeiende Ierse geschiedenis: van het oude, rijk aan legenden en mythen, tot het moderne, stedelijke Ierland van vandaag.

‘Rhythm of the Dance – 25th Anniversary Tour’ op 25 april 2024 in Capitole Gent, 26 en 27 april 2024 in Stadsschouwburg Antwerpen en 28 april 2024 in Concertgebouw Brugge.

Tickets & info: ticketkopen.eu.