...

Christoff kleurt hemelvaartweekend

Christoff komt naar Basiliek Koekelberg

Christoff kleurt hemelvaartweekend met uniek concert in de Basiliek van Koekelberg. Samen met zijn liveband en met een aangepast repertoire, geeft hij tijdens het hemelvaartweekend een uniek concert in de prachtige Basiliek van Koekelberg. Na een indrukwekkende reeks uitverkochte kerstconcerten, trekt hij op zaterdag 11 mei 2024 naar Brussel, waar de zeer gelovige zanger concerteert in de adembenemende pracht en praal van de grootste kerk van België. De ticketverkoop voor dit unieke kerkconcert van Christoff in de Basiliek van Koekelberg, start op donderdag 18 januari 2024 om 9 uur via christoff.be.

Christoff concert basiliek Koekelberg

Paus Franciscus

In het jaar dat Paus Franciscus een bezoek brengt aan ons land, geeft de zanger een extra dimensie aan Hemelvaart met een uniek concert op zaterdag 11 mei 2024 in de Basiliek van Koekelberg. Met een selectie van toepasselijke nummers uit zijn eigen repertoire, maar ook liedjes die passen in de religieuze sfeer van de prachtige Basiliek, trekt Christoff naar onze hoofdstad.“Op deze bijzondere plek gaven we de afgelopen jaren al meerdere uitverkochte kerstconcerten.

Johannes Paulus II

Op de plek waar Pater Damiaan destijds ‘zalig’ werd verklaard door paus Johannes Paulus II, waar er kunstwerken hangen van o.a. Constant Permeke, James Ensor en Albert Servaes, en er vorig jaar nog afscheid werd genomen van Lange Jojo, sta ik graag met mijn liveband op het podium en kunnen de mensen mee komen genieten van de magische sfeer die er heerst. De Nationale Basiliek van het Heilig Hart in Koekelberg is meteen ook de grootste kerk van België, waar we in de prachtige art-deco-omgeving extra kleur mogen geven aan het verlengde hemelvaartweekend,” zegt Christoff.

Christoff concert basiliek Koekelberg