...

Circus Pipo Komt naar Gent: Een Magische Ervaring voor Jong en Oud!

Circus Pipo Komt naar Gent Een Magische Ervaring voor Jong en Oud

Circus Pipo Komt naar Gent: Een Magische Ervaring voor Jong en Oud!

Gent, bereid je voor op een wervelende show! Circus Pipo, een van de meest geliefde rondreizende circussen van het land, komt naar Gent, een prachtige stad voor een reeks onvergetelijke voorstellingen. Van 24 januari tot en met 4 februari 2024 slaat het circus zijn tenten op aan de Watersportbaan, parking Yachtdreef 2, en belooft een magische ervaring voor het hele gezin.

Een Traditioneel Circus met een Moderne Twist

Circus Pipo staat bekend om zijn perfecte mix van traditionele circusacts en moderne voorstellingen. Van adembenemende acrobatiek tot hilarische clowns, er is voor ieder wat wils. Het circus heeft hard gewerkt om een geheel nieuwe show samen te stellen die zowel jong als oud zal betoveren.

Wat Kun Je Verwachten?

  1. Adembenemende Acrobatiek: Artiesten van over de hele wereld tonen hun ongelooflijke vaardigheden hoog in de lucht en op de grond.
  2. Grappige Clowns: Lachen gegarandeerd met de grappige capriolen en humor van de Circus Pipo clowns.
  3. Magische Momenten: Laat je verrassen door acts vol magie en illusie die iedereen zullen verbazen.
  4. Interactie met het Publiek: Bereid je voor om deel uit te maken van de show, want interactie met het publiek staat centraal bij Circus Pipo.

Een Perfect Uitje voor het Gezin

Circus Pipo biedt een perfecte gelegenheid voor een gezinsuitje. De show is geschikt voor alle leeftijden en zorgt gegarandeerd voor een onvergetelijke ervaring. Met de show in de late namiddag en avonduren, is er een geschikt moment voor iedereen.

Tickets en Informatie

Tickets voor de shows zijn nu beschikbaar en kunnen online of aan de kassa worden gekocht. Er zijn verschillende prijscategorieën beschikbaar, inclusief speciale familiepakketten.

Bezoek de website van Circus Pipo voor meer informatie en om je tickets te reserveren. www.circuspipobelgium.be

Mis Deze Kans Niet!

Circus Pipo in Gent is een evenement dat je niet wilt missen. Met een beperkt aantal voorstellingen is het aan te raden om je tickets vroeg te reserveren. Maak je klaar voor een avontuur vol verwondering, lachen en ontzag – een ervaring die je nog lang bij zal blijven!

De voorstellingen vinden plaats op :

woensdag 24 januari   om 15u
zaterdag 27 januari   om 15u
zondag 28 januari   om 11u* en 15u*
woensdag 31 januari    om 15u
zaterdag 3 februari     om 15u
zondag 4 februari     om 11u* en 15u*

*ZONDAG = FAMILIEDAG : volwassenen betalen kindertarief

Foto : Circus Pipo

Circus Pipo Komt naar Gent