...

ZITA deelt het refrein nieuwe single

Zita deelt refrein

ZITA deelt het refrein van haar nieuwe single in de aftermovie van haar optreden bij Davina Michelle. Met één van haar beste rapporten heeft de Genkse artieste ZITA de kerstvakantie goed ingezet. Dat was niet evident als je weet dat de Lyceum-studente van het 5de middelbaar economische wetenschappen haar studies combineert met haar zangcarrière. Met bijna 200.000 TikTok-volgers, meer dan 7 miljoen Spotify-streams voor ‘Dancing in the Sky’ én 600.000 views op YouTube kan ze meer dan tevreden terugblikken op het afgelopen jaar.“Een mooi moment en unieke ervaring was mijn optreden in het Sportpaleis tijdens de finale van MNM Rising Star. Terwijl er onder de brug een indrukwekkende rij vrachtwagens klaarstond met het materiaal van Elton John mochten wij in een lege concertzaal optreden en dat was bijzonder.

Zita (1)

Warm en hartelijk

Ik droom groot (lacht), dus wie weet mag ik er ooit wel eens optreden voor een kolkende massa. Graag”, zegt ZITA enthousiast. Bijzonder was ook de ontmoeting met het team van de Nederlandse superster Davina Michelle. “Vanaf de eerste minuut was het contact met haar, haar team en producer Noah Seelmann oprecht, warm en hartelijk. Een bijzondere chemie die er ondertussen voor zorgde dat ik begin december het voorprogramma van Davina mocht verzorgen tijdens haar nagenoeg uitverkochte concert in Het Leuvense Depot. Met David Thomaere (Clouseau) achter de toetsen en Michael Asnot (Metejoor) op gitaar was dat optreden voor mij een droom die uitkwam. De beelden van de aftermovie ervan gaan ondertussen viraal,

Zita (3)

Love Is Blind

misschien ook door het refrein van ‘Love Is Blind’ dat erin zit. Dat is mijn nieuwe single die op vrijdag 12 januari 2024 uitkomt en die ik samen heb geschreven met Davina’s producer Noah Seelmann. Inderdaad mijn eerste, officiële solo-single, en geweldig geproduced door Noah. Dankzij o.a. mijn ouders en de school lukte het wonderwel om het pendelen tussen de studio in Nederland, het optreden met Davina, mijn studies en examens vlotjes te combineren. Kerst vierden we thuis en de komende 10 dagen zijn we met ons gezin op vakantie in het buitenland. Dat gaat deugd doen zodat ik met opgeladen batterijen aan het nieuwe jaar kan beginnen. De promotie van mijn eerste single ‘Love Is Blind’, maar ook nieuwe muziek, optredens en het voorprogramma van het Davina Michelle-concert in de Antwerpse Roma zijn de eerste dingen waar ik nu al hard naar uitkijk.

Zita (2)

Foto’s: House Of Entertainment.

Hier kan je de aftermovie van ZITA’s optreden bij Davina Michelle bekijken, inclusief het refrein van haar nieuwe single ‘Love Is Blind’ die op vrijdag 12 januari 2024 uitkomt op het House of Entertainment-label. Hier kan je de song alvast pre-saven.