...

Winterland Hasselt: “15.000 vierkante meter

Winterland Hasselt

Winterland Hasselt: “15.000 vierkante meter kerst- en winterpret opent vrijdagavond al voor de 15de keer de deuren!”. Op dit moment wordt er nog hard gewerkt op het Hasseltse Kolonel Dusartplein, waar je nu vrijdagavond terecht kan voor de 15de feesteditie van Winterland Hasselt. De eerste kerst- en winterhappeningvan ons land is klaar om de komende zeven weken weer 650.000 bezoekers en meer te ontvangen op de meer dan 15.000 m2 winterpret.

Winterland hasselt 2023 (1)

Oostenrijkse Almhütte

Opwarmen doe je in het Grand Café, de Spiegeltent of de authentieke, Oostenrijkse Almhütte die grondig werd vernieuwd en uitgebreid. Tussen de 86 standhouders zijn er dit jaar enkele nieuwkomers, zoals producenten uit de Franse Provenceverse maaltijden voor honden en een complete kerstwinkel. Naast het Reuzenrad en de ‘Hesselse Poepjee’ (draaimolen) vind je er ook een hypermoderne ijspiste van 1000  m2  echt ijs.

Winterland Hasselt 2023

Versuz on Ice

Vanaf volgende week vrijdag 24 november 2023kan je er tussen 20u en 22u terecht voor ‘Versuz on Ice’ met Versuz-dj’s die je letterlijk opwarmen voor een feestavond die je verder kan zetten in de populaire club. Winterland Hasselt heeft de komende zeven weken een programma met meer dan 30 activiteiten voorzien.

Practica:

Nu vrijdagavond 17 november 2023 opent Winterland Hasselt al om 18u de deuren met o.a. steltenlopers. Rond 20u opent de burgemeester met DJ Rikky en Virginie Claes de ijspiste. Vanaf 21u kan het publiek ook terecht in het Grand Café voor Duo Sal en een exclusief optreden van Joe Hardymet zijn Joe’ettes (22u).

Foto’s: House Of Entertainment.

Meer informatie en het complete programma vind je op www.winterland.be.