...

Zita (16) in voorprogrammavan Davina Michelle

Zita (16) verzorgt het voorprogramma

Zita (16) verzorgt het voorprogramma van Davina Michelle. De Nederlandse superster Davina Michelle, bekend van de nummer één hits ‘Duurt Te Lang’ en ‘Hoe Het Danst’ staat op donderdag 23 november 2023 in de Antwerpse Roma én op zondag 3 december 2023 in Het Depot Leuven. Voor beide concerten nodigde Davina de 16-jarige Genkse Zita uit. De semi-finaliste van The Voice Kids én finaliste van MNM Rising Star was helemaal onder de indruk toen ze tijdens een TikTok-live de uitnodiging kreeg. “Ik ben de dagen al aan het aftellen tot het zover is.

Zita

7 miljoen Spotify-streams

Bij The Voice was het echt stressen voor één liedje en klaar. Nu gaat het echt een feestje worden en daar kijk ik enorm naar uit,” vertelt de Limburgse die met ‘Dancing in the Sky’ de kaap van de 7 miljoen Spotify-streams heeft overschreden. Haar status als artieste bevestigde ze ondertussen met ‘Arcade’, ‘I Have Nothing’ en ‘Better Without’, songs die samen de kaap van het miljoen streams bereikten. Met 200.000 volgers op TikTok en meer dan 600.000 YouTube-views blijft het lekker hard gaan voor Zita, die haar muziek nog steeds combineert met haar studies aan het Genkse Lyceum.

Davina Michelle

De Nederlandse Davina Michelle mag je gerust een wereldartieste noemen. Met haar cover van het P!nk-nummer ‘What About Us’ trok ze de aandacht van P!nk in hoogst eigen persoon en ging ze viraal. Het leverde haar tevens optredens op in de Verenigde Staten. Door haar deelname aan onze ‘Liefde voor Muziek’ werd ze ook in Vlaanderen bekend bij het grote publiek. Met haar liveband is Davina Michelle een absolute sensatie. Q-music riep haar uit tot ‘Beste Live Act’ van Nederland en ze kaapte al verschillende Edisons, de belangrijkste Nederlandse muziekprijzen, in de wacht.

Een enorme uitdaging

Kers op de taart van een lange reeks successen was haar spectaculaire performance op het Eurovisie Songfestival 2021. Voor dié fijne artieste verzorgt Zita de komende weken het voorprogramma. “De lat ligt hoog (lacht), I know! Maar, dat schrikt me niet af. Omringd door een paar straffe muzikanten gaan we er in Antwerpen en Leuven iets bijzonders van maken. Het is een enorme uitdaging waar ik graag mijn tanden in zet en het is ook weer een mooie stap vooruit in mijn carrière. Ik heb Davina en haar team al even gesproken en het klikte meteen. Wie weet welke mooie dingen er nog voortkomen uit deze samenwerking? Ik kijk er alvast naar uit!

Wie Zita en Davina Michelle de komende weken aan het werk wil zien, kan dat op donderdag 23 november 2023 in de Antwerpse Roma en op zondag 3 december 2023 in Het Leuvense Depot