...

Vlaams talent in de Circle of Live op Pickx+

Vlaams talent in de Circle Of Live

Vlaams talent in het nieuwe seizoen van Circle of Live op Pickx+. Eva Deroovere, Sarah (De Koster), Garry Hagger en David Vandyck zijn te gast bij presentatrice Charlotte Leysen. Na twee eerdere succesvolle rondjes, gaat op donderdag 5 oktober 2023 het gloednieuwe seizoen van Circle of Live van start bij Pickx+, de exclusieve tv-zender van Proximus. In de derde reeks van het innemende muziekprogramma komen opnieuw enkele Vlaamse kleppers langs. Naast vrouwelijk zangtalent met Eva Deroovere en Sarah (De Koster), zijn ook meester-entertainers David Vandyck en Garry Hagger van de partij. Onder toeziend oog van de charmante Charlotte Leysen brengen de artiesten een Vlaams die hen nauw aan het hart liggen, eigen nummers en een verrassende cover. In de intieme setting, die ook omkadering geeft aan de live muzikanten, leert de kijker door de muziek de mens achter de artiest kennen.

Vlaams talent Eva Deroovere

Eva Deroovere, Sarah en Garry hagger

Een openhartig interview tussen de liedjes door, maakt de cirkel helemaal rond. Als eerste aan de beurt in het derde en nieuwe seizoen van Circle of Live is Eva Deroovere. Op donderdag 5 oktober 2023 leert de kijker pas echt kennen wie er achter de grote kleinkunst-hit ‘Slaap Lekker (Fantastig toch)’ zit. De Vlaamse singer-songwriter bracht de kunstvorm bij het grote publiek zoals niemand haar al voordeed. Op donderdag 12 oktober 2023 volgt muzikaal genie Garry Hagger. De koersfanaat werd afgelopen jaar zestig, maar oogt energieker dan ooit. Een rijkgevulde carrière, een uniek Vlaams stemgeluid en de evergreen ‘Het Allermooiste’ zorgen ervoor dat hij een kwaliteitslabel met zich meedraagt. In de zomer van 2023 was Garry 2.0 één van de blikvangers op de Radio2 Parkies-concerten, maar nu brengt hij de liveband terug naar de studio voor een blauwdruk van zijn eigen Vlaams repertoire. Sarah (De Koster), die op donderdag 19 oktober 2023 haar opwachting maakt, kende dankzij haar overwinning bij de Soundmixshow van 1997 een grote populariteit.

Vlaams talent Garry hagger

David Vandyck

De moeder van twee heeft heel wat samenwerkingen op haar palmares staan. Ze zong het iconische ‘You Are The Reason’ naast Koen Wauters, ging in duet met Raf Van Brussel voor ‘Roundabout’ en richtte samen met Roel Vanderstukken en de Vlaamse coverband ‘De Corsari’s’ op. Nu is Sarah vaak te vinden naast haar ‘Straffe Toebak’-bandleden, al doet ze het bij Circle of Live toch alleen. Op donderdag 26 oktober 2023 zijn David Vandyck en zijn liveband als laatsten aan de beurt. Dit ambitieus zangtalent mocht na eerdere successen met albums als ‘David Vandyck zingt Will Tura’, deze zomer ook een Zomerhit-nominatie op zijn palmares schrijven met ‘Ik Leef Voor Jou’. Voor zijn recentste studioalbum ‘Licht Aan De Overkant’ en de gelijknamige hitsingle trok David nog eens alle registers open. Kwaliteitsvolle popmuziek die een breed publiek aanspreekt, is zijn handelsmerk. Tijdens zijn verschijning in Circle of Live laat David Vandyck nog maar eens zien en horen waarom hij bekendstaat als een veelzijdige singer-songwriter en meesterlijke entertainer.

Vlaams Talent David Vandijck

compilatieaflevering

Op woensdag 1 november 2023 wordt de muzikale oktobermaand afgesloten met een compilatieaflevering. Het derde seizoen van Circle of Live gaat van start op donderdag 5 oktober 2023 met Eva Deroovere als centrale gaste. Ook Garry Hagger, Sarah De Koster en David Vandyck passeren onder toeziend oog van presentatrice Charlotte Leysen de daaropvolgende weken de revue. Het kwaliteitsvolle muziekprogramma is te zien op Pickx+, de exclusieve tv-zender van Proximus. Het derde seizoen van Circle of Live gaat van start op donderdag 5 oktober 2023 met Eva Deroovere als centrale gaste. Ook Garry Hagger, Sarah De Koster en David Vandyck passeren onder toeziend oog van presentatrice Charlotte Leysen de daaropvolgende weken de revue. Het kwaliteitsvolle muziekprogramma is te zien op Pickx+, de exclusieve tv-zender van Proximus.