...

HAP Festival op het Antwerpse Steenplein

Hap festival in Antwerpen

HAP Festival op het Antwerpse Steenplein verwelkomt dit weekend DJ Hush Hefner, Mama’s Jasje, Bumba en Bumbina op het Antwerps steenplein. Komend weekend kan je op vrijdag 8, zaterdag 9 en zondag 10 september 2023 op het Antwerpse Steenplein terecht voor een nieuwe editie van het gratis Festival. Meer dan 20 unieke foodtrucks toveren dat plein om tot één groot, sfeervol openluchtrestaurant. Bezoekers kunnen genieten van een gevarieerd aanbod van culinaire gerechten, maar ook van de lekkerste wijnenverfrissende cocktails en exclusieve optredens. Tijdens de HAP Afterwork op vrijdag staat de bekende dj Hush Hefner achter de draaitafels. Deze hippe vogel draait trendy platen in een sfeervolle setting, waardoor je na de lange, eerste werkweek van september perfect stoom kan aflaten en het weekend meteen ontspannen inzet.

Hap festival Bumba & Bumbina

HAP Live met Mama’s Jasje

Op zaterdagavond laat Peter Van Laet je tijdens HAP Live meezingen met de talrijke hits van Mama’s Jasje(‘Doe Het Licht Maar Uit’, ‘Als De Dag Van Toen’, e.v.a.). Unplugged zorgt hij op een knus podium in het midden van het festivalterrein met zijn muzikanten voor een stevige streep zonnige muziek. De zondag wordt feestelijk afgesloten met het een Family-day. De jongste bezoekers worden verwend met fleurige animatrices, stoere acrobaten en plezierige attracties. In samenwerking met Studio 100 staat er een heus Bumba-kinderdorp met als kers op de taart een ontmoeting met de bekende kinderfiguren Bumba en Bumbina. Niet alleen voor de jonge gezinnen, maar ook voor de papa’s en mama’s, oma’s en opa’s wordt dit een onvergetelijke dag. De voorbije maanden kon je al op 18 locaties in Vlaanderen terecht voor het Festival, goed voor ruim 200.000 bezoekers.

Hap festival Mama's jasje

Eén van de mooiste locaties

Het Antwerpse Steenplein is één van de mooiste locaties waar we dit seizoen landen, in dé stad die ook nog eens hoog aangeschreven staat op de culinaire wereldkaart. Komend weekend kan je doorlopend genieten van al het lekkers uit de grootschalige, gevarieerde wereldkeuken die wij aanbieden. Wij kruiden de gerechten en heerlijke drankjes af met aangepaste muziek, optredens en activiteiten voor het ganse gezin. De toegang tot het  Festival is nog steeds gratis. Op vrijdagavond kan je bij ons terecht van 16u tot middernacht. Op zaterdag is het Festival doorlopend open van 14u tot middernacht en op zondag ben je welkom tussen 12u en 21u. Net als de voorbije dagen belooft de zon volop van de partij te zijn, gelukkig is er onder de bomen van het Antwerpse Steenplein voldoende schaduw voor iedereen”, zegt medeorganisator Bjorn Swennen van de HAP Group.

Hap festival sfeerbeeld (0)

Meer info over de editie over het Festival, komend weekend op het Antwerpse Steenplein vind je op https://www.hapfestival.be.