...

Thierry Von Der Warth zoekt TikTokkers

Thierry Von Der Warth promoot Paradise

Thierry Von Der Warth zoekt TikTokkers die het Limburgse ‘Paradise’ mee promoten! De Tongerse dj en producer Thierry Von Der Warth zit nooit verlegen om een stunt. Nadat hij wekenlang met een billboard te zien was in het straatbeeld, zorgt hij nu voor rumoer op TikTok: “Op 1 september 2023 verschijnt op mijn Paraiso-label mijn nieuwe single ‘Paradise’, een (na)zomerse track die meteen ook een ode is aan onze mooie provincie Limburg. Zoek niet langer, want het paradijs vind je bij ons (lacht), een plek op de wereldbol met talloze verborgen pareltjes”, zegt Thierry Von Der Warth. “Op TikTok vind je het refrein van mijn nieuwe single, waarbij ik alle gebruikers uitnodig om hun meest bijzondere ervaringen die ze bij ons hadden te delen. Als rasechte Limburger hoop ik dat er zoveel mogelijk mensen meedoen, waarmee we onze mooie, paradijselijke omgeving promoten. ‘Paradise’ is hiervoor dan dé geschikte track.

Thierry Von Der Warth op trap

Limburg gevoel

Met ‘Sunset Lovers’, goed voor ondertussen ruim 20 miljoen Spotify-streams in amper één jaar tijd, zette Thierry Von Der Warth zichzelf op de wereldkaart als dj en producer. “Eigenlijk was dat al eerder het geval met ‘Million Memories’, maar laten we zeggen dat deze track mijn grootste succes is tot nu toe.” Thierry zoekt steeds naar een nieuwe uitdaging én die vond hij in zijn nieuwste single ‘Paradise’,een track die op de eerste schooldag digitaal verschijnt: “Ik heb er maanden aan gewerkt, omdat we met het team al een tijdje streven naar het internationale niveau dat je ook hoort in ‘Sunset Lovers’, ‘One Day At The Time’ én ‘Chasing Time’, mijn laatste nieuwe muziek. De reacties die ik krijg en de miljoenen streams werken alleen maar motiverend. Als ik ga fietsen of wandelen in de Limburgse natuur, met mijn muziek in mijn oren, dan voel ik mij ook echt in het paradijs. Dat sterke gevoel ligt mee aan de basis van ‘Paradise’, een track waaraan we een TikTok-recordpoging hebben gekoppeld. Het idee is dat dadelijk zoveel mogelijk mensen hun leukste Limburgse foto’s en videobeelden delen op het sociale netwerk, waarbij ze dan een stukje van ‘Paradise’ gebruiken in hun filmpjes. Er staat al een minuut van de song online, dus iedereen die het befaamde Limburg-gevoel erkent kan meteen starten.

Vlaanderen Vakantieland

Ook al draagt hij tv-programma’s zoals ‘Vlaanderen Vakantieland’ een warm hart toe, het muzikaal promoten van zijn provincie Limburg is iets wat recht uit het hart komt van Thierry Von Der Warth. “En laat het nu maar een uitdaging zijn dat wie meedoet ook verder durft gaan dan alleen maar foto’s te delen van de bekende Limburgse trekpleisters. Bokrijk, de C-Mine en de Stroopfabriek zijn perfecte locaties voor toffe foto’s en filmpjes, maar het kan nog beter. Er zijn genoeg verborgen pareltjes die mensen nog niet hebben gezien. Met deze actie wil ik graag als ambassadeur van onze mooie provincie mensen motiveren om af te zakken om de hopelijk talrijke TikTok-filmpjes met sfeerbeelden uit onze regio zelf te bezoeken. Het zou top zijn als deze actie een succes wordt. Sowieso verschijnt op 1 september 2023 mijn nieuwe ‘Paradise’-single en ter ondersteuning ga ik de komende dagen zelf ook wat leuke filmpjes maken die ik via het sociale netwerk verspreid”, zegt Thierry enthousiast.

Thierry Von Der Warth Paradise

Thierry Von Der Warth zijn nieuwe single ‘Paradise’ is vanaf 1 september beschikbaar op alle onlinemuziekdiensten, maar een preview kan je nu al exclusief beluisteren op TikTok en Instagram Reels. De filmpjes-actie loopt enkel op TikTok met de hashtag #Paradise.