...

Our Planet Live in Concert

Our Planet Live muzikale ode aan onze planeet

Our Planet Live in Concert brengt op 2 november 2023 spectaculaire muzikale ode aan onze planeet in Koningin Elisabethzaal. Cinema in Concert kondigt met trots aan dat het unieke ‘Our Planet Live in Concert’ op 2 november 2023 zijn langverwachte debuut maakt in België. De prachtige Koningin Elisabethzaal in Antwerpen zal het decor vormen voor deze betoverende avond, waarbij het publiek wordt meegenomen op een onvergetelijke reis naar de meest afgelegen en ongerepte plekken van onze planeet. Op adembenemende beelden van de gelauwerde natuurdocumentaire ‘Our Planet’.

Our Planet Live In Concert (0)

40-koppige delegatie van Het Noordpool Orkest

Die brengt een ruim 40-koppige delegatie van Het Noordpool Orkest de fantastische partituur van Academy Award®-winnaar Steve Price tot leven. Met de bezielende stem van David Attenborough, die de fascinerende verhalen achter de verbluffende beelden brengt, ben je ook verzekerd van een inspirerende reisgezel tijdens deze overweldigende ontdekkingstocht over onze planeet. Tickets & info:    www.cinemainconcert.nl

Een meeslepende muzikale reis

In de betoverende wereld van ‘Our Planet Live in Concert’ wordt je ondergedompeld in een meeslepende muzikale reis, doordrenkt met verwondering en bewondering voor onze planeet. Het podium zal worden betreden door meer dan veertig getalenteerde orkestleden van het Noordpool Orkest, die de prachtige beelden uit de natuurdocumentaire ‘Our Planet’, bekroond met twee Emmy Awards en geproduceerd door Netflix in samenwerking met WWF, op nog meeslepender wijze tot leven brengen. De betoverende partituur van componist Steven Price zal live worden uitgevoerd, waardoor de perfecte synergie tussen muziek en het leven op onze planeet tot stand komt.

Our Planet Live In Concert (2)

Verteller David Attenborough

De legendarische en inspirerende verteller David Attenborough vergezelt je op deze onvergetelijke reis. Met zijn kenmerkende stem zal Attenborough de verhalen achter de beelden onthullen en je meenemen in de fascinerende wereld van prachtige dieren en landschappen. Het samenspel van meeslepende filmbeelden, de live uitvoering van adembenemende muziek en de bezielende stem van Attenborough, creëert een overweldigende ervaring die diep doordringt in de ziel. Bereid je voor op een emotionele reis vol verwondering en bewondering voor onze planeet, een ervaring die je nog nooit eerder hebt meegemaakt.

Niet zomaar een avondje uit

Dit is niet zomaar een avondje uit, maar een unieke en bijzondere ontdekkingstocht over onze planeet die simpelweg niet gemist mag worden,” aldus Rhea Ruben, Hoofd Producent van Cinema in Concert. “We zijn verheugd om ‘Our Planet Live in Concert’ naar België te brengen en ons publiek te laten genieten van deze prachtige combinatie van muziek, natuurpracht en de betoverende stem van David Attenborough.” Mis deze unieke gelegenheid om de schoonheid van onze planeet te vieren niet!

Practica

Tickets voor ‘Our Planet Live in Concert’, op donderdag 2 november 2023 om 20u. in de Koningin Elisabethzaal te Antwerpen, zijn nu verkrijgbaar via https://cinemainconcert.nl/our-planet/