...

The Starlings verrassen minister-president Jan Jambon

The Starlings verrassen met taart

The Starlings verrassen minister-president Jan Jambon met taart en daar was een goede reden voor! Minister-president Jan Jambon mocht onlangs zeer bijzonder bezoek ontvangen in zijn Brussels kabinet. Niemand minder dan muzikaal duo The Starlings brachten niet alleen een feestelijke taart van de lokale bakkerij in Brasschaat mee, maar hadden ook een belangrijke boodschap op zak. Als artiesten die mee kleur zullen geven aan de terugkeer van Vlaanderen Muziekland, willen ze meneer de minister-president graag bedanken voor zijn steun. Een project dat minister-president Jambon nauw aan het hart ligt en hij vertelt in onderstaande video graag zélf waarom?

The Starlings Jan Jambon

Vlaanderen Muziekland

Het geliefde Vlaanderen Muziekland is terug van nooit weggeweest! Na een pauze van maar liefst 9 jaar blaast Pickx+ het populaire concept geheel nieuw leven in. Presentatoren Katja Retsin en Sverre Denis zijn de frisse gezichten en talloze Vlaamse artiesten geven vorm aan het geheel door live één hit en hun nieuwste nummer te brengen. Zoals het Vlaanderen Muziekland betaamt, komt de muzikale karavaan naar verschillende steden over geheel Vlaanderen: Dendermonde (6/7), Kortrijk (10/7), Aalst (11/7), Lommel (14/7), Bilzen (28/7), Tienen (24/8), Maaseik (26/8) en Brugge (16/9). 

Filmpje overhandiging taart

Dendermonde

Welke artiesten de steden precies mogen verwelkomen, is voor de meesten nog spannend afwachten. De affiche voor Dendermonde, die als eerste aan de beurt is, zet alvast de toon en maakt nieuwsgierig naar meer: Stan Van Samang, Gers Pardoel, Cherine, Sylver, Get Ready, The Starlings & Ozark én Samson & Marie. Wie fysiek niet aanwezig kan zijn, geen nood. Ook nu zijn de optredens te bewonderen vanuit de huiskamer. Waar vroeger het muziekprogramma te zien was op Eén, verzorgt nu Pickx+, de exclusieve tv-zender van Proximus, de uitzending.

Backstage

Vanaf donderdag 13 juli 2023 zijn de optredens telkens op donderdag te zien vanaf 21u15, met heruitzendingen op zondag om 12u en 22u15 én dinsdag omstreeks 18u. De uitzendingen zijn nadien ook te bekijken via Pickx Live. Jérémie Vrielynck, die zelf ook op de affiche staat, zal de geïnteresseerde kijker via de sociale media van Pickx altijd backstage meenemen. Katja Retsin en Sverre Denis hebben er alvast zin in! Bekijk het in onderstaande video:

Filmpje Vlaanderen Muziekland