...

Proximus Pop-Up Arena zo goed als klaar

Proximus Pop Up Arena opent bijna de deuren

Proximus Pop-Up Arena voor de derde zomer op rij in Middelkerke. Vanaf 8 juli gooit de Proximus Pop-Up Arena in Middelkerke opnieuw de deuren open voor wie houdt van zee, zon en spektakel. Alex Agnew, #LikeMe, K3 Live, Niels Destadsbader, Natalia, André Hazes en Regi zijn slechts enkele namen die deze zomer het mooie weer maken aan onze Vlaamse kust. Vandaag vond voor de pers onder een stralende zon een rondleiding achter de schermen plaats. De Proximus Pop-Up Arena dankt zijn succes aan de combinatie van een zomers festivalgevoel, het comfort van een concertzaal en een fijne reeks topartiesten. Stand-upcomedian Alex Agnew krijgt de honneurs om op zaterdag 8 juli de arena te openen. Afsluiten doet Bart Peeters op 26 augustus. Voor de derde zomer op rij worden in de Proximus Pop-Up Arena opnieuw duizenden bezoekers verwacht.

Proximus Pop Up Arena

Burgemeester Jean-Marie Dedecker

“Je voelt aan alles dat we een topzomer in het vooruitzicht hebben, en we zijn blij daar met onze arena deel van te kunnen uitmaken”, zegt Jan Van Esbroeck, CEO bij zaalexploitant be•at. “We hadden bij de start in 2021 nooit durven dromen dat dit nieuwe zaalconcept zo’n positieve impact zou hebben.”  Burgemeester Jean-Marie Dedecker krijgt extra zomerkriebels als hij de constructie van de Proximus Pop-Up Arena ziet verschijnen. “Het is zoals het plaatsen van de ‘kabientjes’ of de kleurrijke windschermen op ’t strand. Als ik dat zie, weet ik dat de zomer in aantocht is.” “Voor Middelkerke is de zomer een reuzebeker krachtig levenselixir. Jaarlijks verwelkomen we honderdduizenden of zelfs over het miljoen vakantiegangers en tweedeverblijvers. Dat ze graag naar Middelkerke komen, is eigenlijk logisch. Hier beleef je een échte vakantie aan zee. Middelkerke bundelt alles van een perfecte zomervakantie. Een zonovergoten strand, prachtige natuur, lekkere restaurants, gezellige terrasjes en natuurlijk een bruisende evenementenkalender.

Proximus Pop Up Arena Middelkerke Jean-Marie Dedecker

perfecte entertainmentstop aan de Vlaamse kust

” Dankzij de Proximus Pop-Up Arena krijgt die agenda een extra meerwaarde. Muziekliefhebbers kunnen in alle comfort een fantastisch concert bijwonen. Of het nu na hun werkdag is, of na een dagje zonnebaden op ons strand, een concert in de Proximus Pop-Up Arena is de perfecte entertainmentstop aan de Belgische kust. Ik ben er zeker van dat we vlotjes de kaap van 50.000 bezoekers gaan overtreffen. Ook Bruno Bouniton, Head of Partnership Development & Sponsoring bij Proximus, kijkt uit naar de start van de zomervakantie. “We gaan opnieuw een mooie muzikale zomer tegemoet want voor het derde jaar op rij kunnen we hier in de beste omstandigheden onvergetelijke momenten aanbieden aan onze klanten”, zegt hij. “We zijn trouwens trots om deze zomer aan de bezoekers een unieke AR ervaring aan te bieden, zo kunnen ze met hun favoriete artiest op de foto. Voor de musicalfans thuis bieden we exclusief op Pickx+ het concert van ‘One More Night’ aan om te herbekijken.

Proximus Pop Up Arena Middelkerke Bruno Bouniton en Jan Van Esbroeck

Unieke AR ervaring

” Als maatschappelijk geëngageerd bedrijf willen we bezoekers van de Proximus Pop-Up Arena aanmoedigen een goede daad voor het klimaat te stellen”, zegt Bruno Bouniton. “Wie een oud gsm-toestel inlevert zodat het kan worden gerecycleerd, krijgt een drankvoucher voor 2 standaardconsumpties of een waardebon van 10 euro om te besteden in een Proximus-shop. Met dit project roepen we iedereen op om deel te nemen aan ons recycling programma. In 2022 zamelden we ruim 121.000 toestellen in. De Proximus Pop-Up Arena is een initiatief van de Belgische zaalexploitant be•at die onder meer ook het Sportpaleis en Vorst Nationaal uitbaat. De arena opent in 2021 in moeilijke omstandigheden vanwege de COVID-19 pandemie de deuren. In 2022 neemt het aantal bezoekers toe en blijkt dat heel wat van hen hun concertbezoek combineren met een verblijf aan onze Belgische kust. Deze zomer kan men vanaf 8 juli opnieuw terecht in de Proximus Pop-Up Arena voor een reeks topartiesten.

Proximus Pop Up Arena Middelkerke Bruno Bouniton ,Jan Van Esbroeck en Jean-Marie Dedecker

De Proximus Pop-Up Arena bevindt zich aan de Westendelaan 92 in 8430 Middelkerke. Tickets zijn beschikbaar op www.proximuspopuparena.be. Op de dag van een evenement kunnen ook tickets aan de kassa van de Proximus Pop-Up Arena worden besteld.

Bekijk de volledige kalender