...

Night of the Proms pakt uit

Night of the Proms met topartiesten

Night of the Proms pakt uit met topartiesten. Het muzikale najaar zonder een nieuwe editie van Night of the Proms in het Sportpaleis is haast ondenkbaar. Ook dit jaar heeft hét feest van klassiek en pop op vrijdag 24 en zaterdag 25 november enkele topartiesten weten te strikken. Een line-up om ‘U’ tegen te zeggen.

Night Of The Proms Clouseau 'I Love The 90's

         Foto: I Love The 90’s.

Hold The Line(-Up)

De Amerikaanse band Toto maakt al net iets meer dan 45 jaar de meest prachtige muziek met hits als ‘Africa’, ‘Pamela’, ‘Rosanna’ en ‘Hold the Line’ gegarandeerd kippenvel van de eerste tot de laatste noot. Clouseau was al twee keer verrassingsgast, maar komt na 23 jaar voor het eerst als volwaardige act op het podium van NOTP.

Anastacia en James Morrison

Ook uit Amerika en dit jaar op de affiche van Night of the Proms is … Anastacia. Haar hits ‘I’m Outta Love’, ‘Left outside alone’, ‘Paid My Dues’ en ‘One Day In Your Life’ – om er maar enkele te noemen – blijven bijzonder powerful. And last, but not least: James Morrison , de getalenteerde singer-songwriter breekt in 2006 door met ‘You Give Me Something’ & ‘Broken Strings’.