...

8 redenen waarom kunstgras perfect is voor jouw stadstuin

8 redenen waarom kunstgras perfect is voor jouw stadstuin

8 redenen waarom kunstgras perfect is voor jouw stadstuin

Jouw stadstuin opnieuw aanleggen? Dan is kunstgras een héél slimme keuze. We geven je graag 8 goede redenen mee om vandaag nog kunstgras te bestellen.

1. Je hoeft je gras nooit meer af te rijden

Je gras maaien is een tijdrovende klus. Wil jij je vrije zaterdag niet langer spenderen aan sukkelen met je grasmachine in gang te krijgen? Dan biedt kunstgras de oplossing. Altijd even lang, mooi groen en eenvoudig proper te houden.

2. Minder tuinafval

Als je in een drukke stad woont, is het niet altijd even eenvoudig om bij het containerpark raken. Een uurtje in de file staan om je zak groenafval weg te brengen? Dat is dankzij kunstgras verleden tijd.

3. Je gras ziet er altijd mooi en verzorgd uit

Of het nu een regenachtige herfstdag, donkere winterdag of hete zomerdag is, jouw kunstgras ziet er altijd fris en stralend uit. Zo is het in jouw tuin het hele jaar door zomer.

4. Gedaan met niezen en snotteren

Heb je last van hooikoorts? Graspollen kunnen dit verergeren tot het punt dat je meer naar buiten kan/wilt zonder rode ogen en niesbuien. Gedaan met je gezellige namiddag in de tuin. Kies voor kunstgras en neem afscheid van die verschrikkelijke kriebelneus.

5. Optimaal gebruik van je buitenruimte

Staat er al jaren een oud tuinhuisje in jouw prachtige stadstuin puur voor je grasmachine? Weg ermee. Voor kunstgras heb je geen onderhoudstoestellen nodig. Meer ruimte voor plezier!

6. Zorgeloos genieten van een verfrissende duik

Zet jij tijdens de zomermaanden graag een zwembadje in je stadstuin? Met kunstgras geniet je van een zachte ondergrond en verkleint de kans op uitschuiven. Is de zomer voorbij en is het tijd om je zwembad af te breken? Dan heb je geen last van geel gras of putten op de plek waar je zwembad stond. Even open borstelen en klaar.

7. Economisch en ecologisch

Tijdens warme zomermaanden heeft een echte gazon nood aan water en extra voedingsmiddelen om de droogte te overleven. Net op het moment dat water het schaarst en dus ook het duurste is. Kunstgras heeft géén last van weersomstandigheden en hoef je geen water of voeding te geven.

8. Voor elk budget

Als je kiest voor kunstgras van een Europese verdeler, is zelfs goedkoop kunstgras vaak van topkwaliteit. Het verschil zit vooral in de vezeldichtheid. Dit brengt enkel esthetisch (kleine) verschillen met zich mee.

Kunstgras voor in je stadstuin: realisaties

Eigenlijk is er nog één extra goede reden om kunstgras in je stadstuin te leggen: het ziet er prachtig uit. Droom weg bij deze realisaties.

Zie je wel, kunstgras kopen is een héél goed idee.