...

YAGA, Alivka, ‘Loli Lolil’

Yaga met ‘Loli Lolil’ een vette hardstyle-banger

YAGA werkt samen met Alivka voor de vette hardstyle-banger ‘Loli Lolil‘. Een mix van DubstepHardcoreTechno en popelementen, zo is de nieuwe, aanstekelijke single ‘Loli Lolil’ van het nog steeds mysterieuze YAGA opgebouwd. Dit keer werkten ze samen met artieste Alivka, die met haar hemelse, zwevende stemgeluid een absoluut toegevoegde waarde is aan deze song. ‘Lili Lolil’ is een hardstyle-banger waarmee ze net als met hun debuutsingle ‘Conopel’ niet teleurstelt, maar stevig de toon zet.

Yaga Loli Lolil

Een erg zoet nummer

In schril contrast met de knallende productie is de tekst van het nummer erg zoet, vooral dankzij de stem van zangeres Alivka. Zij tilt de song zonder twijfel naar een hoger niveau. De meerwaardezoekers die de moeite doen om doorheen deze ‘Loli Lolil’ te luisteren, ontdekken de prachtige gelaagdheid van de song en het geniale van deze productie met een mix van verschillende muziekstijlen. Wanneer Alivka dan ook nog eens zingt over het dansen rond een kampvuur, zweverig en met een stevige beat, weet je dat dit echt wel een unieke song is. Doe jij ook de moeite om hem te ontdekken?

Over YAGA

Het is een mysterieuze artiest die uit het niets z’n opwachting maakt in de muziekindustrie. Zijn identiteit bewaart hij voor zichzelf en blijft geheim, maar door te luisteren naar zijn muziek ontdek je zijn sterke persoonlijkheid. Het verhaal van deze artiest begint nu, met de debuutsingle ‘Conopel’. YAGA’s belangrijkste doel bestaat erin om de muziekwereld op te schudden en z’n fans te verrassen en charmeren met zijn innovatieveopvallende sound. Onlangs getekend bij platenlabel Nouveau Riche Music, is ‘Conopel’ de eerste release van hem. Hij heeft nog veel meer muziek en surprises in het vooruitzicht.

De nieuwe ‘Loli Lolil’ van YAGA en Alivka verschijnt aanstaande vrijdag 12 mei 2023 op Nouveau Riche Music/ROQ ’N Rolla Music.