...

Mannen met hakken hoofdcast bekend

Mannen met hakken de hoofdcast

Mannen met hakken de hoofdcast van deze komedie is eindelijk bekend. Dit najaar regisseert Manou Kersting Chris Van Espen, Jo Hens, Sergej Lopouchanski, Bart Van Avermaet en Ivan Pecnik in een gloednieuwe komedie! Backstage Producties kondigde in februari al vier nieuwe voorstellingen voor het komende theaterseizoen 2023-2024 aan. Half november gaat het productiehuis in première met MANNEN MET HAKKEN. Met dit stuk  mogen we ons verwachten aan een nieuwe creatie, nl. een pittige komedie waarbij de cast door het leven gaat op hoge hakken.

Mannen met hakken Jo Hens

Regisseur Manu Kersting

Niemand minder dan Manou Kersting staat in voor de regie van deze komedie. Vandaag onthult Backstage Producties de namen van de hoofdcast. Kersting gaat aan de slag met Chris Van Espen, Jo Hens, Sergej Lopouchanski, Bart Van Avermaet en Ivan Pecnik. Deze keer halen ze hun mooiste paar hakken boven. Dat belooft!
Manou Kersting kijkt al uit naar de repetities komend najaar: “In iedere Man schuilt een Vrouw. Als zij uit de Man breekt is het de vraag wie het hardst onder de indruk gaat zijn… de omgeving of de Man zelf.“, klinkt het mysterieus.

Mannen met hakken Bart Van Avermaet

Het verhaal

Een groep cafévrienden van verschillende pluimage krijgen het niet meer voor elkaar om financieel de touwtjes aan elkaar te knopen. In het geheim beslissen ze daarom om uit hun comfortzone te treden, want alleen een grondige carrièreswitch zal hen redden. Extra geld verdienen door te gaan entertainen! Niet als stoere macho’s maar als drag queens. Zo blijven ze onder de radar voor hun argwanende vrouwen en stappen ze elk weekend onherkenbaar in de spotlights om volle zalen te trekken. Hun eergevoel is echter nog iets groter dan hun succes! Lukt het hen om incognito te blijven? En vooral, redden ze hiermee de financiële situatie van hun gezin?

Mannen met hakken Sergejv Lopouchanski

Een avond vol geëpileerde kuiten en glimmende paillettejurken. Kortom, een hoogstaande komedie!

Mannen met hakken Ivan Pecnik

Tickets en informatie:

Locatie: Theater Elckerlyc, Frankrijklei 85-87, 2000 Antwerpen
Productie: Backstage Producties

MANNEN MET HAKKEN
Vanaf 17 november 2023
TICKETPRIJZEN

  • VIP: € 59,00
  • Cat 1: € 39,00
  • Cat 2: € 35,00
  • Cat 3: € 31,00
  • Voordeelnamiddag: € 31,00

Affiche Mannen Met Hakken