...

‘Foempen’ leer je dankzij de nieuwe single

Foempen dankzij Buren Van De Brandweer

Foempen leer je dankzij de nieuwe single van Buren van de Brandweer. Het populaire Buren van de Brandweer, bekend van o.a. hun hits ‘Lekker Pik’, ‘Pilsies Voor De Vat’ en ‘Laden En Lossen’, samen goed voor meer dan 20 miljoen Spotify-streams, leren je letterlijk ‘Foempen’ dankzij hun nieuwste single. Het feestcollectief Buren van de Brandweer, dat met aanstekelijke songs en stomende optredens elke feesttent moeiteloos in de fik steekt, bracht zopas de gloednieuwe single  uit. “Samen met Ransom kan iedereen die foemper eindeloos kapot foempen”, klinkt het bij het populaire muziekcollectief.

Hoes Foempen De Buren Van De Brandweer

Foempen een nieuw begrip

Het is inderdaad een nieuw begrip dat wij introduceren. Het slaat op het compleet uit je plaat, of uit je dak gaan zoals ze dat in Vlaanderen zeggen, op de keiharde basdreunen die je op ieder festival of lekker thuis voelt in de huiskamer. Het enige wat je moet doen is keihard meezingen en jezelf vervolgens laten begeleiden door onze vette kicks! Dit is een gegarandeerde knaller die iedereen de komende zomermaanden direct gaat herkennen. Stilstaan is uitgesloten, want zodra je de song hoort doe je vanzelf mee. En zeg nu zelf: wie heeft er nu geen zin om eens lekker mee te doen? Iedereen toch!

De nieuwe Buren van de Brandweer-single die ze samen met Ransom uitbrachten, verscheen op het House of Entertainment-label en is nu digitaal beschikbaar.