...

GASTON & LEO BOEK EN HOMMAGE MUSICAL

GASTON & LEO De hommage musical

GASTON & LEO De hommage musical in regie van Franck Van Laecke. 30 jaar geleden, op 18 maart stierf Leo Martin, meteen het einde van een iconisch, komisch duo in Vlaanderen: Gaston & Leo. Kobe Van Herwegen sprak met familie en kennissen die betrokken waren bij het ontstaan en het wedervaren van hét komische duo in Vlaanderen. Het resultaat is Gaston & Leo met Lach en Traan. Meteen ook de basis voor het script dat Kobe schreef, samen met topregisseur Frank Van Laecke en co-bezieler Dirk Van Vooren voor Gaston & Leo – De Hommage Musical, een productie van Backstage Producties.

Gaston & Leo zwart-wit

Backstage Producties en Pelckmans Uitgevers

Backstage Producties en Pelckmans Uitgevers slaan de handen in elkaar voor deze gelegenheid. Ook Chantal Berghmans en Martine De Waegeneire, de dochters van Gaston Berghmans en Leo Martin – belangrijke bronnen voor boek en musical –  en de creatives van de musical zullen aanwezig zijn. Bovendien wordt er dan bekend gemaakt wie in de huid van Gaston & Leo – De Hommage Musical zal kruipen. Exact dertig jaar na het overlijden van Leo Martin, dat het abrupte einde betekende van Vlaanderens populairste komische duo ooit, brengt Gaston & Leo. Met lach en traan voor het eerst hun leven en carrière in kaart.

Gaston & Leo CD

Geïllustreerd met fotomateriaal uit de persoonlijke archieven

Dat geïllustreerd met fotomateriaal uit de persoonlijke archieven van beide komieken en aangevuld met anekdotes en quotes. In ‘Gaston en Leo – de hommage musical’ gaan we terug naar de Gouden jaren van de variété en komen de helden van de lach weer tot leven. Hoe leerden scheepshersteller Gaston Berghmans en muzikant Leo Martin elkaar kennen? Wanneer bereikte hun succes een hoogtepunt? En overleefde hun samenwerking elk verdriet? In een nostalgisch decor van heerlijke vergeten Vlaamstalige liedjes, en onder begeleiding van een live orkest, wordt met een lach en traan de carrière geschetst van Vlaanderens grootste komische duo ooit.

Gaston en Leo, een hartverwarmend en ontroerend verhaal over vriendschap, vakmanschap en verloren dromen.

Aankondiging Gaston & Leo Hommage Musical

GASTON & LEO – DE HOMMAGE MUSICAL

Vanaf 19 januari 2024

TICKETPRIJZEN