...

Tachena en Seantelle met nieuwe single

Tachena en Seantelle, The Nelson Twinz

Tachena en Seantelle Nelson, beter bekend als The Nelson Twinz, hebben hun nieuwe single “Onweerstaanbaar” uitgebracht. De naam van de artiestengroep suggereert misschien al dat ze een tweeling zijn. Muziek is al sinds hun kindertijd zeer aanwezig in hun leven. Hun vader was een bekende producer in Suriname. Hun moeder, nog steeds zangeres, werd in de jaren ’90 beroemd met een Eurodance-uitvoering van ‘Sonic Surfers’.

Tachena en Seantelle The Nelson Twinz Onweerstaanbaar

The Voice of Holland 2021

The Nelson Twinz namen deel aan The Voice of Holland 2021. “Het was een van de beste avonturen die we ooit hebben gehad. Het was geweldig om met mijn zus op te treden tijdens de show. We daagden elkaar uit om het beter te doen en hielpen elkaar tijdens stressvolle momenten”, zegt Tachena.

Zijn glimlach en ogen, en zijn houding

De nieuwe single “Onweerstaanbaar” gaat over liefde. Over een man die we heel onweerstaanbaar vinden. Zijn glimlach en ogen, en zijn houding. Wat een heerlijk gevoel om verliefd te zijn! De wereld draait nog steeds dankzij de liefde, daarom wilden we wat vreugde verspreiden met dit nummer. We zijn zelf heel positief en zien alles altijd vanuit een gelukkig perspectief, dus het schrijven van een tekst gaat bijzonder vlot”, lacht Seatelle.

Jezelf te kunnen én mogen zijn

De dames zetten zich hard in voor jongeren en willen duidelijk maken dat het écht belangrijk is om jezelf te kunnen én mogen zijn, ongeacht de looks of de afkomst. Met hun multiculturele achtergrond zijn The Nelson Twinz een voorbeeld van diversiteit en inclusie. ‘ONWEERSTAANBAAR’, de nieuwe single van The Nelson Twinz, kan u beluisteren op alle grote streamingplatformen.