...

Totally Naked eerste single van Gill Baley

Totally Naked heeft een swingend ritme

Totally Naked is een bijzondere titel in een nog bijzondere periode. Gill Baley (Gilles Simoens, 20 jaar, Volkegem / Oudenaarde) debuteert met de single. Door het frisse geluid kan de luisteraar al gaan dromen van na corona. Het maken van deze single liep niet zoals gepland. k ben bezig met muziek sinds ik een kind was. Toen ik vijf jaar oud was, hoorde ik voor het eerst geluiden, en deze geluiden zullen uiteindelijk mijn muzieksmaak bepalen. Het was “All Over” gezongen door “The King”. Het swingende ritme raakte me en liet me nooit meer los. Sindsdien is The King (Elvis Presley) een gemene deler geworden in mijn passie voor muziek.

Totally Naked

Door Graese wil Gill Baley op een podium, musical of filmset staan

In 2014, tijdens de uitvoering van “Grease” als Dannt Zuko gebracht door de Oudenaardse muziekacademie kreeg ik het podiumvirus te pakken. De wens om regelmatig op te treden was geboren. Het resultaat zijn singles, zoals “Wat Een Nacht” (2016), onder mijn eigen naam Gilles Simoens. In 2017 was ik voor het eerst de zanger en songwriter met “Shirley I Love You So”. De beide singles konden rekenen op een mooie notering in de Vlaamse Ultratop. Na de ervaring van de “musicalbeleving”, wil ik nog steeds meer van deze wereld proeven.  De nieuwsgierigheid om als acteur op het podium, in een musical of op de filmset te staan, is heel groot geworden.

Met de komst van 2021 heeft Gill Baley nieuwe moed

De nieuwe start als Gill Baley, met een hippe stijl, werd reeds een tijdje aangekondigd. Toen de coronacrisis begin 2020 begon, was dat voor velen van ons een ramp. Als artiest en student stond mijn leven in de wacht. Zonder voorstellingen is sociaal contact met leeftijdsgenoten op hogescholen en universiteiten onmogelijk geworden. Ook is het niet meer mogelijk om cursussen op een interactieve manier te leren. Plots is er niets meer om op te vertrouwen. Maar met de komst van 2021 heb ik nieuwe moed. Het einde van de crisis is nabij en het mooie weer in de lente is in aantocht.

Samen met Totally Naked verschijnt er ook een nieuwe website

Dit is het moment om de boodschap van hoop te brengen.​ “Gill Bailey” kenmerkt zich door moderne popmuziek, jazz-achtige Hammondmuziek en een subtiele dosis close harmony. De nieuwe single is gecomponeerd door Dirk Van der Linden, Michael Leahy en Gill zelf. Dit nieuwe startpunt omvat ook een nieuwe website waar al het nieuws zal verschijnen. “Als de situatie het terug toelaat, zal de nadruk liggen op muzikale creaties in samenwerking met mijn schitterende muzikanten”, besluit een tevreden Gill.

‘Totally Naked’, de nieuwe single van Gill Baley, kan u HIER beluisteren op alle grote streamingplatformen.