...

Lil Kleine en Ronnie Flex gaan deze zomer voor ‘Vandaan’.

Na ‘Drank & drugs’ en ‘Loterij’ gaan Lil Kleine en Ronnie Flex deze zomer voor ‘Vandaan’.

Na hun gezamenlijke doorbraak met ‘Drank & drugs’ (2015) is niet alleen de onvoorwaardelijke vriendschap tussen Lil Kleine en Ronnie Flex overeind gebleven, het duo blijft ook lekker samen muziek maken. Dat het werkt, bewezen ze 3 jaar geleden toen ze met ‘Loterij’ (2017)  een dikke hit scoorden. De succestrein van Lil Kleine is nooit tot stilstand gekomen, integendeel. Uit zijn recent verschenen album ‘Jongen Van De Straat’, inmiddels goed voor meer dan 100 miljoen streams en bekroond met meervoudig goud en platina, verschijnt er nu ‘Vandaan’, een lekker bouncy nummer dat snel in je hoofd blijft zitten.

Lil Kleine en Ronnie Flex gaan deze zomer voor ‘Vandaan’. - Lil Kleine en Ronnie
(Foto: House Of Entertainment)

Toen ‘Jongen Van De Straat’ uitkwam stond ‘Vandaan’ meteen al hoog in de streaminglijsten in de Lage Landen. Ook al zat hij met zijn vrouw en zoontje tijdens de lockdown vast in Dubai, het belette Lil Kleine niet om promotie te maken voor zijn nieuwste cd. Wist je dat hij in Nederland momenteel de artiest is die erin slaagde om het meeste albumstreams binnen de 24 uur te scoren?

Optreden 

Ondertussen heeft Lil Kleine een manier gevonden om vanaf morgen tot en met zondag coronaproof en goedgekeurde optredens te verzorgen tijdens ‘The Copacabana’, een Dinner & Dance-evenement dat in de Amsterdamse Club Nova plaatsvindt. Elke avond krijgen 30 gasten de kans om te genieten van een 4-gangen dinner, drank en een optreden waarbij Lil Kleine de anderhalve meter afstandsregel garandeert. Reserveren is helaas niet meer mogelijk, want in een recordtempo waren alle plekken uitverkocht.

Lil Kleine en Ronnie Flex gaan deze zomer voor ‘Vandaan’. - Lil Kleine en Ronnie Flex 1
(Foto: House Of Entertainment)

De altijd weer spraakmakende Lil Kleine domineert nog steeds de hitparades in de Lage Landen, die een perfecte weergave zijn van zijn populariteit. Met ‘Vandaan’ kan de zomer nu echt beginnen en wees gerust dat je deze heerlijke schijf meteen toevoegt aan je playlist om hem vervolgens op auto-repeat af te spelen.

Vandaan’ van Lil Kleine en Ronnie Flex verscheen op het Top Notch / Universal Music-label en is digitaal beschikbaar.

Je vindt het nummer ook terug op Lil Kleine’s album ‘Jongen Van De Straat’.

FACEBOOK: https://www.facebook.com/Lil-Kleine-409339582456268/

INSTAGRAM: https://www.instagram.com/lilkleine/

Lil Kleine en Ronnie Flex gaan deze zomer voor ‘Vandaan’. - Logo House Of Entertainment