...

Sasha & Davy Wij hangen nu letterlijk aan de lippen van onze fans

Sasha & Davy: “Wij hangen nu letterlijk aan de lippen van onze fans”

Vandaag verschijnt de nieuwe single van Sasha & Davy: ‘Je leeft maar 1 keer‘. Davy: “Meer dan ooit is die slogan van onze positieve Nederpop-song van toepassing. We hadden het geluk dat we het nummer nog in Nederland konden opnemen voor de soft-lockdownmaatregelen van kracht waren. Na ‘Radio’ doen we met dit nummer opnieuw een gooi richting Zomerhit. Optredens zijn er voorlopig nog niet, dus we gaan bijna dagelijks live op onze social media. Voor onze grootste fans hebben we een leuk extraatje: we hebben een aantal mondmaskers laten maken”, zegt Davy Gilles.

Sasha & Davy Wij hangen nu letterlijk aan de lippen van onze fans - Sasha Davy mondmasker
(Foto: House Of Entertainment)

Naast de single zijn er nu dus ook Sasha & Davy-mondmaskers, waarmee het bekende zingende koppel voor een primeur zorgt. Sasha: “Toen we hoorden dat mondmaskers een belangrijk onderdeel zouden worden van de corona-exitstrategie, kwam ik met het idee om er een aantal te laten maken met de slogan van onze nieuwe single ‘Je leeft maar 1 keer’. Ze zijn handgemaakt in drie lagen stof, herbruikbaar, er is plaats voor een filter én je kan ze wassen op 60 graden. Wij vinden het een leuk, kwaliteitsvol en creatief hebbedingetje, maar het is niet de bedoeling om ze in grote hoeveelheden te gaan produceren. In eerste instantie zijn ze voor eigen gebruik (lacht), maar we hebben er nog een beperkt aantal extra laten maken, die we tegen kostprijs verkopen. Zo hangen we letterlijk aan de lippen van onze fans!”, zegt Sasha enthousiast.


De nieuwste single van Sasha & Davy ‘Je leeft maar 1 keer’ verschijnt vandaag op het Vlaamse Sterrenlabel en is op alle digitale platformen beschikbaar.

Sasha & Davy Wij hangen nu letterlijk aan de lippen van onze fans - Logo House Of Entertainment