...

Met ‘1 Team, 1 Taak’ verenigen Outsiders en De Kraaien de Lage Landen

‘Koning Filip, Maggie De Block, Goedele Wachters en Sophie Wilmès duiken op in strijdlied tegen het coronavirus’

Met ‘1 Team, 1 Taak’ verenigen Outsiders en De Kraaien de Lage Landen in hun strijd tegen het coronavirus: “We mikken op de jeugd om deze boodschap te delen en zich eraan te houden!”

Outsiders en De Kraaien slaan de handen in elkaar voor de single ‘1 Team’ (Tegen Corona), waarmee ze over de grenzen van de Lage Landen heen (vooral) de jongeren willen motiveren om zich te houden aan de maatregelen rond het coronavirus. “Alle generaties, maar zeker ook de jongeren, moeten zich ervan bewust zijn dat de situatie ernstig is en dat we ons allemaal moeten houden aan social distancing en voldoende hygiëne. Samen met De Kraaien hebben we die boodschappen verpakt in het strijdlied ‘1 Team, 1 Taak’. De situatie is ernstig en daarom citeren we in de Belgische versie o.a. Koning Filip, Goedele Wachters, eerste minister Sophie Wilmès, de ‘blijf in uw kot’-minister van volksgezondheid Maggie De Block en de woordvoerder van het Nationale Crisiscentrum. In tegenstelling tot het coronavirus, willen we dat dit nummer zich volop verspreidt en verdeeld.

Met ‘1 Team, 1 Taak’ verenigen Outsiders en De Kraaien de Lage Landen - Hoes Outsiders De Kraaien 1 Team Tegen Corona scaled

Het thema is universeel, maar inhoudelijk hebben we voor Nederland en België twee aparte versies gemaakt. Met dit hardstyle-nummer willen we jongeren sensibiliseren en motiveren om goed te luisteren naar wat we vragen, want in de strijd tegen corona is het van levensbelang dat ook zij goed luisteren en doen wat er gevraagd wordt. Over de landsgrenzen heen, dragen we als artiesten graag ons steentje bij. Vanuit ‘ons kot’ in Den Haag hebben we de voorbije dagen keihard doorgewerkt aan dit strijdlied. Gesteund door de (social) media, willen we op een eigentijdse manier zoveel mogelijk jongeren bereiken en motiveren om hun inspanningen vol te blijven houden, want hierdoor redden zij de levens van anderen. We zijn 1 team en we hebben samen 1 gemeenschappelijke taak”, klinkt het bij Outsiders.

‘1 Team’ (Tegen Corona) van Outsiders en De Kraaien is digitaal beschikbaar op alle platformen.

Met ‘1 Team, 1 Taak’ verenigen Outsiders en De Kraaien de Lage Landen - Logo House Of Entertainment