...

Drag queens en travestieten krijgen een plekje op De Nacht

Drag queens en travestieten krijgen een plekje op ‘De Nacht met André Hazes’.

Op vrijdag 26 juni kan je op het Turnhoutse Warandeplein terecht voor de eerste editie van ‘De Nacht met André Hazes’. In aanloop openden de organisatoren  vorig jaar in de Gasthuisstraat een drukbezochte pop-up ticketbar: “We hadden nooit gedacht, wel gehoopt, dat we de voorbije maanden zoveel volk over de vloer zouden krijgen. We hebben tickets verkocht, mensen kwamen hier iets drinken of genoten van onze talentenjacht, die veel volk op de been bracht. En het is nog niet gedaan. Nu zaterdag stelt zanger Andy bij ons zijn nieuwe single voor. De inkom is gratis. Vanaf 19.00 uur is iedereen welkom.

Drag queens en travestieten krijgen een plekje op De Nacht - Drag queens op de nacht
(Foto: Paul Van Peltà

Slotfeest
De pop-up wordt tijdens de shoppingdagen van zaterdag 14 en zondag 15 maart het infopunt voor alle weekendactiviteiten. De hostessen geven uitleg, we zijn het vertrekpunt van de modeshow. Op vrijdagavond, 13 maart organiseren we een kleurrijke avond met drag queens en travestieten. Om 19.00 uur gaan we van start en tussendoor zijn er optredens van zanger Andy, Martino Kluitmans – winnaar van onze talentenjacht – en Mike Tile. Zowel voor het publiek als de deelnemers is het gratis. Enkele drag queens en travestieten krijgen op 26 juni een plekje op ons podium. Monique, de levenspartner van André Hazes, schreef deze week op de sociale media: “Soms heb je eens een zijspoor nodig” en wij houden ervan om met ons evenement buiten de lijntjes te kleuren. Voor de geïnteresseerden: er zijn nog enkele plekjes beschikbaar.

Drag queens en travestieten krijgen een plekje op De Nacht - Affiche André Hazes Turnhout

Na het shoppingweekend sluiten we de deuren en verlaten we de CoolCat. Volgende week hoop ik meer nieuws te kunnen communiceren rond het vervolg, want de mensen in Turnhout zijn enthousiast. Bij ons kunnen ze snel, voordelig en in een exclusieve, gouden Hazes-envelop tickets kopen, maar hier vinden ze ook de gezelligheid en warmte voor een toffe babbel met een drankje”, zegt Willy Van Geirt.

Op www.denacht.be vind je info en kan je tickets bestellen voor ‘De Nacht met André Hazes’, die op vrijdag 26 juni plaatsvindt op het Turnhoutse Warandeplein, met optredens van André Hazes met liveband, Party Criminals, zanger Andy, DJ Kurt Frederickx, Martino Kluitmans, en enkele drag queens en travestieten.

Het event is een organisatie van vzw De Nacht en Willy Van Geirt.