...

Het prethuis komt opnieuw naar Dilbeek

Het prethuis komt opnieuw naar de Westrand in dilbeek

Zoals vorig jaar komt het beroepsgezelschap Het Prethuis op uitnodiging van toneelgroep Safier terug naar de Westrand te Dilbeek.

De voorstelling gaat door op 1 april 2020 om 20u30.Ze brengen het blijspel “De Serviceflat “ van Jeroen Maes en hopelijk met evenveel succes als hun vorige stuk voor een bomvolle zaal.

Het prethuis komt opnieuw naar Dilbeek - Aankondiging De Serviceflat

Korte inhoud : Mariette Vandecasteele wordt, na lang aandringen door haar zoon Philippe in een serviceflat geplaatst. Eentje die hij nota bene zelf uit de grond heeft gestampt. Hij is namelijk projectontwikkelaar. Hij bezoekt zijn moeder elke week exact 10 minuten met 1 éclair die ze onder dwang dient te verorberen. Het bezoek is steeds een monoloog over hoe goed de zaken gaan. Even vragen hoe het met zijn moeder gaat daar heeft hij de tijd en de tact niet voor. Er wordt echter een nieuwe dokter aangesteld door de directie. Het betreft de flamboyante en op het eerste zicht ietwat bizarre dokter Edelhart Deman. Die zorgt voor een totale ommekeer die zoonlief niet had zien aankomen!

Spelen mee : Tine Priem, Jeroen Maes, Karin Tanghe, Bianca Vanhaverbeke en Peter Bulckaen

Reservatie : Westrand 02.466.20.30