...

De MAMMA MIA!-cast is er klaar voor!

Woensdagnamiddag nodigde producent Deep Bridge de pers uit in Hasselt voor een open repetitie van ‘MAMMA MIA!’. De nieuwe, Vlaamse versie van de hitmusical speelt vanaf zaterdag try-outs in het Hasseltse Ethias Theater en op 5 maart starten de voorstellingen in de Antwerpse Stadsschouwburg, met op 7 maart een feestelijke première. Met nu al meer dan 50.000 verkochte tickets houdt Vlaanderen van ‘MAMMA MIA!’ én de ABBA-klassiekers die de rode draad vormen in de voorstelling. We moeten nog even wachten voor we de hoofdrolspelers Ann Van den Broeck (Donna) en Tinne Oltmans (Sophie), Evi Hanssen (Tanya), Michiel De Meyer (Sky), Ilse La Monaca (Rosie), Johan Terryn (Sam), Govert Deploige (Harry) en Stany Crets (Bill) zien opduiken in hun hippe disco-outfits, maar hoe dan ook wordt deze ‘MAMMA MIA!’ een feelgood hitmusical met héél véél bling bling en positieve energie.

De MAMMA MIA!-cast is er klaar voor! - IMG 4312
(Open repetitie Mamma Mia)

Opvallend was de sterke integratie van musicalacteur Govert Deploige. Hij nam 2 weken geleden de rol van Harry over van Jeroen Van Dyck. “Stany belde mij met de vraag of ik beschikbaar was en goesting had om mee te doen. Dat laatste was geen probleem, want ‘MAMMA MIA!’ is voor mij, en ik vermoed velen, nog steeds één van de grootste film- en musicalklassiekers. Ik ben onmiddellijk terechtgekomen in een warm bad en als last-minute nieuwkomer goed opgevangen door het team, de cast en omkadering.  Samen met Johan Terryn en Evi Hanssen maak ik mijn musicaldebuut, en wat is er fijner als je dat kan doen met zo’n titel en in zo’n geweldige productie. Gezien het aanhoudende succes en de grote publieke interesse, zijn de verwachtingen terecht hooggespannen en ligt de lat hoog. Maar dat mag, want wij zijn er met z’n allen (bijna) klaar voor!”

De MAMMA MIA!-cast is er klaar voor! - IMG 4314
(Open repetitie Mamma Mia)

‘MAMMA MIA!’ is een muzikaal feest met de grootste hits van ABBA, maar tegelijkertijd ook een heerlijke romantische komedie, een smakelijke portie nostalgie. Bruisend en energiek!

De hitmusical ‘MAMMA MIA!’ speelt tussen 22 februari en 1 maart try-outs in het Hasseltse Ethias Theater (laatste tickets) én vanaf 5 maart in de Antwerpse Stadsschouwburg. Tickets bestel je op www.deepbridge.be

De MAMMA MIA!-cast is er klaar voor! - Affiche Mama Mia scaled