...

Tips voor parkeren op Brussels Airport Zaventem

parkeren op Brussels Airport Zaventem

Tips voor parkeren op Brussels Airport Zaventem

Heb je een vlucht vanaf Brussels Airport Zaventem geboekt voor je komende vakantie? Dan is het fijn als je gewoon met je eigen wagen naar en van de luchthaven kan rijden, maar dan ben je genoodzaakt om te parkeren bij de luchthaven. Het is algemeen bekend dat de parkeerkosten bij luchthavens al snel oplopen. Daarom geven wij in dit artikel drie handige tips voor parkeren op Brussels Airport Zaventem.

Tip 1. Vergelijk parkeeraanbieders

Als je de vakantie en vlucht hebt geboekt kan je eigenlijk direct op zoek gaan naar een parkeerplaats in de buurt van de luchthaven. Het is verstandig om alle parkeeraanbieders in de buurt van Brussel Airport Zaventem te vergelijken. Zo kan je eenvoudig de aanbieders en parkeertarieven met elkaar vergelijken om vervolgens goedkoop te parkeren bij Brussel Airport.

Tip 2. Reserveer vooraf

Je parkeerplaats vooraf reserveren zorgt ervoor dat je altijd een plekje hebt waar je kan parkeren. Tijdens vakantieperiodes is het erg druk op de parkeerplaatsen rondom Brussel Airport, daarom geeft het zekerheid als je van te voren een parkeerplek reserveert. Ook kan je direct afrekenen voor de parkeerplaats. Dat scheelt weer tijd op de luchthaven!

Tip 3. Check files

Brussel is een erg drukke stad, waardoor er regelmatig flinke files kunnen staan. Daarom is het  verstandig om altijd de files te checken. Gebruik bijvoorbeeld Google Maps om de verwachte reistijd te berekenen. Zo weet je direct hoe lang de verwachte reistijd is, zodat je op tijd aankomt op de luchthaven. Je wilt natuurlijk niet de vlucht missen, dus vertrek ruim op tijd.