...

Koen Crucke is er klaar voor dit voelt als een thuismatch

Koen Crucke is er klaar voor dit voelt als een thuismatch - Logo deep bridge 1

Koen Crucke is er klaar voor: “Dit voelt als een thuismatch

Koen Crucke is er klaar voor dit voelt als een thuismatch - Koen Krucke hernieuwing huwelijksbelofte
(Foto: Deep Bridge)

Na een fantastische reeks voorstellingen in de Antwerpse Elckerlyc, kan je morgenavond in de Gentse Capitole nog één keer genieten van ‘La Cage Aux Folles’, de bejubelde musical van regisseur Stany Crets met in de hoofdrollen Koen Crucke (Albin/Zaza) en Koen Van Impe (Georges). Koen Van Impe werd in laatste instantie toegevoegd na het wegvallen van Johny Voners. De legendarische, humoristische, maar tevens ook ontroerende musical speelt zich af in het bruisende nachtleven van Sint-Tropez, waar Georges een nachtclub uitbaat en zijn echtgenoot Albin, die de grote hit is met zijn travestie act ‘ZaZa’. De poppen gaan aan het dansen wanneer Georges zijn zoon aankondigt dat hij gaat trouwen met de dochter van een conservatieve politicus.

Koen Crucke is er klaar voor dit voelt als een thuismatch - La Cage aux Folles Gent

Voor Koen Crucke wordt het morgenavond een bijzondere voorstelling: “Ik heb genoten van de musical, de voorstellingen, het applaus en de staande ovaties die we met deze cast in ontvangst mochten nemen. Morgenavond is er de laatste voorstelling in de Gentse Capitole, wat voor mij aanvoelt als een thuismatch. Ik ben nog steeds erg verweven en vertrouwd met het Gentse publiek, dus ik ben blij dat ze massaal reageerden en morgenavond op de afspraak zijn. Het wordt een avond met gemengde gevoelens. Ik ga een traantje wegpinken als het doek dichtgaat, want wat ik de voorbije maanden heb meegemaakt, was voor mij heel bijzonder.

De musical ‘La Cage Aux Folles’ van regisseur Stany Crets, met o.a. Koen Crucke, Koen Van Impe, Greet Rouffaer, Daisy Thys, Manou Kersting, Matthew Michel en Helle Vanderheyden, een live-orkest en een ensemble van 11 geweldige dansers, speelt morgenavond in de Gentse Capitole. De laatste tickets bestel je aan de kassa of online, via www.deepbridge.be