...

5x waarom Heylen Vastgoed inschakelen bij (ver)koop van je woning in Antwerpen

makelaar in Antwerpen

5x waarom Heylen Vastgoed inschakelen bij (ver)koop van je woning in Antwerpen

Een makelaar inhuren brengt de nodig kosten met zich mee. Veel mensen denken vooral aan de kosten bij het inschakelen van een makelaar voor het kopen of verkopen van een woning. Maar wat zijn de voordelen van een makelaar inschakelen? Heylen Vastgoed, de bekendste vastgoedmakelaar van Antwerpen, geeft hieronder vijf redenen om wel te kiezen voor een makelaar bij het kopen of verkopen van je woning!

Reden 1. Geef bezichtigingen uit handen

Het uit handen geven van bezichtigingen van je woning scheelt een hoop tijd en energie. Ook verkoopt een makelaar over het algemeen sneller. Sommige woning worden vrij snel verkocht, maar bij de meeste duurt het langer. Als je wekelijks meerdere bezichtigingen krijgt is dat geen pretje. Schakel een makelaar in en geef de bezichtigingen uit handen.

Reden 2. Adviseur

Een makelaar uit de omgeving kent de regio, de prijzen en het aanbod. Met een makelaar heb je dus een goede objectieve adviseur voor het vaststellen van de prijs. Of je nou een huis wilt kopen of verkopen, een makelaar geeft objectief advies over de prijs.

Reden 3. Goede onderhandelaar

Zowel bij het kopen als verkopen kan het lonen om goed te onderhandelen voor de beste prijs. Een makelaar heeft ervaring met onderhandelen en weet als geen ander met sterke argumenten, zonder emotie en een heldere blik te onderhandelen in jouw belang.

Reden 4. Advies over de financiering

De financiering van een woning is een vak apart, waarvoor kennis en ervaring nodig is om de gunstige financiering rond te krijgen. Een makelaar kan je goed adviseren over welke hypotheek bij je past en waar je het beste een hypotheek kunt aanvragen. Dit helpt enorm bij het maken van de juiste keuze.

Reden 5. Verbouwadvies

Bij het kopen of verkopen van je huis krijg je vaak te maken met een (kleine) verbouwing. Ook op dit gebied kan een makelaar je goed adviseren. Wat is de best mogelijke verbouwing? Hoe zit het met de vergunningen? En wat kost de verbouwing ongeveer? Een goede makelaar kan je helpen bij deze vragen.