...

De laatste tickets voor het Halloweenfestival Cocô Locô zijn nu beschikbaar!

De laatste tickets voor het Halloweenfestival Cocô Locô zijn nu beschikbaar! 

De laatste tickets voor het Halloweenfestival Cocô Locô zijn nu beschikbaar! - Affiche Coco Loco 2019

Morgenavond 31 nov ’19 kan je in de Antwerpse Waagnatie terecht op het grootste Halloweenfestival van België, Cocô Locô. Na het immense succes van vorig jaar beslisten organisatoren Bjorn Swennen en Jelte Lambaerts van de Kempense HAP Group om dit jaar de capaciteit te verdubbelen, en maximaal gebruik te maken van de Waagnatie. Maar opnieuw “dreigt” het festival uit te verkopen. “Op 1 november moeten de mensen niet gaan werken en dus hebben ze alle tijd om de laatste dag van oktober Halloween te komen vieren met Cocô Locô.

Mexico

geïnspireerd op het Mexicaanse Dias de los Muertos, hebben we vorig jaar iets nieuws neergezet in België, iets wat bijzonder veel bijval kent. Stijlvol chique is de dresscode en wie zin heeft, mag zich maquilleren of zijn of haar gezicht versieren met facejuwels. Op onze magische Halloween zie je circusartiesten, een spectaculaire vuurshow en acrobatie. DJ Ward en DJ F.R.A.N.K. houden een dj-battle en verder verwelkomen we ook nog Olga Leyers met Omdat Het Kan Sounsystem, Vunzige Deuntjes, Lady S, Papi Chulo Soundsystem, Partyshakerz en DJ Licious.

Optredens

Toffe beats, leuke optredens en een aaneenschakeling van visueel sterke acts. Je komt opnieuw ogen en oren te kort, en je zorgt er best voor dat de batterij van je gsm maximaal is opgeladen voor je Stories. We hopen dat MNM-dj Sander Gillis tijdig wordt gevonden en snelle beslissers die het feestje niet willen missen, kunnen nu de allerlaatste tickets online bestellen. Maar je moet snel zijn, want het is bijna uitverkocht”, zegt Bjorn Swennen.

Cocô Locô vindt morgenavond 31 nov ’19 plaats in de Antwerpse Waagnatie. Voor tickets en meer info, ga naar www.cocoloco-festival.be

De laatste tickets voor het Halloweenfestival Cocô Locô zijn nu beschikbaar! - Logo House Of Entertainment