...

Glennis Grace blaast Lotto Arena omver

Glennis Grace blaast Lotto Arena omver - Logo House Of Entertainment

Glennis Grace blaast Lotto Arena omver 
en komt met nieuwe clubtour naar België

‘MEER VAN MIJ’
9 mei 2020 – Oude Vismijn – Gent
17 mei 2020 – Concertgebouw Brugge

Glennis Grace blaast Lotto Arena omver - Glennis Grace meer van mij 1

“Fenomenaal”, “Onwaarschijnlijk straf”, “Wat een stem”, “Whitney is alive!”,…Aan superlatieven geen gebrek bij het publiek zaterdagavnd, tijdens en na afloop van het indrukwekkende eerbetoon dat Glennis Grace in een tot de nok gevulde Lotto Arena bracht aan haar muzikale muze Whitney Houston. Een duidelijk geëmotioneerde Glennis keek, na de door het publiek gevraagde bisnummers, met een gelukzalige verbazing naar de minutenlange staande ovatie die haar en haar fantastische band te beurt viel in de Antwerpse concerttempel.  Het publiek had met volle teugen genoten van de vocale orkaan Glennis, die gedurende 2,5u door de Lotto Arena raasde en hen stuk voor stuk met open mond had achtergelaten. Een publiek dat ook zeer duidelijk liet blijken te hunkeren naar meer Glennis Grace in Vlaanderen en de Nederlandse nachtegaal vult die wens al meteen in!

Glennis Grace komt met clubtour ‘Meer van mij’ naar Gent en Brugge

Na de zeer succesvolle Whitney-tributes in Nederland en België, gaat Glennis Grace zich weer richten op eigen repertoire en andere muzikale plannen. Zo maakte ze reeds bekend dat ze in 2020 met haar nieuwe clubtour ‘Meer van mij’ door Nederland zal trekken. In deze show zal Glennis, geruggensteund door haar eigen live band en zoals de titel doet vermoeden, meer van zichzelf laten zien. Nog persoonlijker, nog toegankelijker en nog meer eigen muziek.

Glennis beloofde in aanloop naar het concert in de Lotto Arena al dat ze opnieuw meer naar ons land zou komen en houdt woord, want ze komt met ‘Meer van mij’ ook naar Vlaanderen. Zo kan het publiek gaan genieten van meer Glennis Grace op 7 mei 2020 in de Oude Vismijn te Gent en op 17 mei 2020 in Concertgebouw Brugge. Aan het onwaarschijnlijke enthousiasme van het publiek in de Lotto Arena te zien, wordt het dringen voor plaatsjes in Gent of Brugge! Tickets & info Glennis Grace – ‘Meer van mij’ (België): www.ticketkopen.eu

Glennis Grace blaast Lotto Arena omver - Glennis Grace meer van mij 2

“De Whitney-tributes waren fantastisch om te doen, maar nu snak ik letterlijk weer naar “meer Glennis”. Eigen muziek en liedjes schrijven, met mijn band nieuwe dingen maken en brengen in intiemere locaties. Lekker dicht bij het publiek, persoonlijker en toegankelijker. Ik kijk er ook enorm naar uit om met ‘Meer van mij’ naar Vlaanderen te komen. Het Belgische publiek is van nature uit een warm, maar vooral aandachtig en luisterend publiek, dus het lijkt me fantastisch ‘Meer van mij’ met hen te kunnen delen”, aldus Glennis Grace.

HIER meer info over Glennis Grace